calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Ssst examen

Mijmerblogje…

Op dit moment is Rogier heeft Rogier er 4 examens opzitten. Nog 3 te gaan. Volgende week woensdagmiddag heeft hij zijn laatste examen en kan hij eindelijk uitrusten van het harde werken.

Want dat heeft hij zeker weten gedaan. Rogier is een serieuze jongen die ondanks zijn dyslexie altijd hard werkt en leert voor school. Op het streberige af want het behaalde cijfer is altijd te laag in zijn ogen.

Bijna 6 jaar geleden had ik pijn in mijn buik toen hij naar het voortgezet onderwijs ging. De tennisklas, dat was zijn droom en dat lukte. Maar dat betekende wel dat hij in zijn ééntje ging. Geen enkel vriendje van de lagere school ging met hem mee. En hij was zo ontzettend verlegen (toen….) zou  dat wel goedkomen?

Maar hij zat tussen kinderen met dezelfde passie en en binnen no time had hij een hele leuke vriendengroep om zich heen verzameld. En al die vrienden en vriendinnen doen nu tegelijktijd examen. Time flies…. Als klein en verlegen jongetje stapte hij daar toen over de drempel, hij is er puber geworden en hij neemt straks als überpuber bijna volwassene zijn diploma in ontvangst. Zucht, ik word oud.

Nog een paar examens en dan is hij klaar. Klaar met de school waar hij een geweldige tijd heeft gehad. De school waar zijn jongste broertje nu brugsmurf is.

Rogier wil hierna fysiotherapie gaan studeren. Het is nog even spannend of dat gaat lukken want er zijn slechts 70 studieplekken en er moet dus geloot gaan worden.

2x duimen dus, dat hij zijn examens goed blijft maken en dat hij erbij zit..

14 Responses to “Ssst examen”

 1. joten schreef:

  nog een beetje courage voor de laatste loodjes…
  en ik duim alvast mee!
  veel succes!

 2. Sisely.nl schreef:

  Ik zal mee duimen, veel succes voor Rogier.

 3. Aukje schreef:

  Ik duim 3x.
  Wat zul je trots zijn op hem.

 4. Dusssssssssss heeft hij zijn mooiste tijd van zijn leven er bijna opzitten.

 5. Geronimo schreef:

  Een spannende tijd! Duimen inderdaad. En ja, de tijd vliegt. Aan kinderen zie je hoe hard de tijd gaat. Voor je het weet zijn zij volwassen en wij oud. Zo ben ik al onderweg om opa te worden. Dan ben je pas oud!

 6. Desire schreef:

  Spannend! Als het goed is, maak ik dit volgend jaar met oudste mee … voor nu duim ik met jou mee!

 7. ff gloeiende, gloeiende, dat jou reacties bij mij in het spamblock terecht komen.
  Weet nog niet hoe ik dat moet oplossen?
  Komt uiteindlijk wel goed maar weet nog niet wanneer.

 8. joten schreef:

  dag Inge,
  en, de laatste loodjes vandaag?
  hoe is het gegaan?
  groetjes,
  johan

 9. HansDeZwans schreef:

  Nog 2 weken en de kids hier beginnen aan hun examen. Ik zal dan voornamelijk stil moeten zijn.

 10. Billy schreef:

  intussen heeft Rogier genoeg gezweet en is hij er van af…
  Hopelijk met goed resultaat…

  Groetjes, Inge!

 11. geesje schreef:

  Zo, ik heb weer heel wat logjes gemist. ik ga nu lekker lezen 😉

  Bij ons in het dorp kan Rogier vast wel een stageplek krijgen bij mijn “viezezerepoot”, kan hij mooi bij ons in de kost komen. Durf je dat wel aan Inge?
  Ik hoop dat de uitslag positief uitvalt, ach wat nou “ik hoop”?…ik weet het gewoon zeker!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada