calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Guitarman

Passie…

Toen Friso een paar jaar geleden een gitaar vroeg aan Sinterklaas hadden we niet kunnen bedenken dat hij er zo verslingerd aan zou raken. Muziek maken is echt zijn passie. Hij speelt bijna iedere dag wel eventjes en zijn collectie gitaren is inmiddels aardig uitgebreid.  Van een halfje ging hij naar een 3/4 maatje, er kwam een western gitaar, een electrische, nóg een electrische,  en een semi akoestische Ibanez. En het kleine versterkertje is vervangen door een groter en zwaarder exemplaar…

Ondertussen speelt hij aardig wat liedjes: hij schrijft zijn eigen nummers en hij is op dit moment helemaal into Queen. Soms vraag ik na het zoveelste liedje of hij zijn koptelefoon even op wil zetten maar daar is hij het dan niet mee eens. ‘Muziek moet je voelen en beleven mam’  is het antwoord van mijn jonge gitarist. Zucht, wat kun je daar nu tegenin brengen?

Led Zeppelin komt ook nog weleens voorbij, stairway to heaven, ik moet zeggen: hij heeft smaak! Van zijn gitaarleraar Paul  mocht hij onlangs een effectpedaal lenen en mennn wat vindt hij dat een geweldig apparaat. De mogelijkheden zijn enorm en Friso probeert ze allemaal uit. Hij heeft ondertussen pijn in zijn vingers van het gitaarspelen maar stoppen ho maar: the show must go on…

7 Responses to “Guitarman”

 1. J@n. schreef:

  En natuurlijk is er alle reden om trots op hem te zijn Inge, want zulke doorzetters komen er wel! Toch ben ik blij dat ik niet jullie buurman ben, want muziek voelen…..!?
  Sterkte 😉
  Gr. J@n.

 2. joten schreef:

  hé, zo leuk!
  prachtig toch als ze zo’n passie kennen!
  mooie foto ook, eentje om op te hangen!
  leuke dag nog!

 3. Billy schreef:

  dat is eigenlijk zowat het enige waar ik spijt van heb, dat ik nooit een instrument heb leren bespelen
  Ik ben eigenlijk gek op drums…

 4. Schitterend!
  Leuk om te lezen want er is veel herkenning.
  SPD doet ook nog flink haar best maar is in vele dingen geintresseerd dus hoef ik niet alleen nog maar naar die gitaar te luisteren.

 5. Sisely.nl schreef:

  Zou niks voor mij zijn, stoere foto van Friso. Ieder geval hij is wel beroemd in blogland.

 6. geesje schreef:

  Wat een prachtige foto Inge. Inderdaad, friso heeft een goede smaak van muziek, ik zou wel iets willen horen van z,n eigen geschreven nummers. (hint, youtoepje?)

 7. inge schreef:

  coole foto! ^^ #stilllookingforsongpop

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada