calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Wat ruikt er…

Bij de hand…

Wij hebben een oude kloostertafel en zo nu en dan zet ik die in de bijenwas. Meestal doe ik dat als de jongens naar school zijn maar nu liep Rogier in huis rond terwijl ik de tafel aan ’t uitwrijven was.
Rogier vond het maar wát stinken. “Joh zo erg stinkt dat niet” zei ik “het is bijenwas, een echt natuurproduct!”

“Ja dat is mijn ontlasting ook” was het droge antwoord van Rogier. “Maar dat ruikt toch ook niet lekker….”

naamloos

8 Responses to “Wat ruikt er…”

 1. Billy schreef:

  je kan ‘m geen ongelijk geven…

  😀

 2. Desire schreef:

  Tja … daar sta je met je mond vol tanden haha! 😀

 3. Aukje schreef:

  Ik vind dat zo lekker ruiken!!
  Bijenwas dan 🙂

 4. Hier ligt een Hulk in een deuk ! ! !

 5. Aukje schreef:

  Ehm…… ik wil iets persoonlijks vertellen, waar kan ik dat doen?

 6. Leo schreef:

  Stinkt dat spul echt zo dan? Het lijkt me juist lekker ruiken, kan ik van veel ontlasting niet zeggen…..:)

 7. anoniemandal schreef:

  Whahaha, de prietpraat verandert, maar het blijft leuk. Liefs Geesje

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada