calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Thomas 21 jaar

Eindelijk écht volwassen…

Vandaag is Thomas jarig, 21 jaar is hij geworden. 21 JAAR!!!! De jaren zijn voorbij gevlogen. Het ene moment ligt hij nog heel kwetsbaar in je armen, je knippert met je ogen en hij loopt met zijn kleine handje in de jouwe mee naar de kleuterschool en nog 2 tellen later zwaait hij naar je terwijl hij op de fiets stapt naar voortgezet onderwijs…

Hij heeft zijn diploma behaald en is daarna afgestudeerd aan de ICTacademie. Hij heeft zijn rijbewijs en zijn eigen auto. Vriendinnetjes kwamen en gingen en ééntje kwam zelfs weer terug 🙂 Hij vond na zijn studie meteen een baan en is sinds kort ook nog voor zichzelf begonnen.

Hij was slechts 48 centimeter bij zijn geboorte en meet nu zo’n 1 meter 87. Hij torent boven me uit. Hij is net zijn vader, niet alleen qua uiterlijk maar ook in zijn doen en laten. Wat hij van mij heeft?  Zijn creativiteit en het vermogen om overal het beste van te maken.  Het is een heerlijke jongen en dat kan ook niet anders want hij is onze zoon. Het kind dat mij 21 jaar geleden moeder maakte…..

5 Responses to “Thomas 21 jaar”

 1. J@n. schreef:

  Man, wat gaat dat snel bij andere mensen, voor ons is het nog veel sneller gegaan als voor jullie Inge en wat zijn uiterlijk betreft is het precies zijn vader, maar hij zal beslist ook het nodige van jou hebben meegekregen.

 2. joten schreef:

  prachtige ode aan jullie zoon!
  en met recht en reden apetrots en fier gelijk een pauw!
  een ferme proficiat voor jullie allen!!!!!!!

 3. Sisely.nl schreef:

  Beter laat dan nooit, inge gefeliciteerd nog met je zoon verjaardag.

 4. Billy schreef:

  alsnog van harte gelukwensen aan Thomas, Inge!!!
  Hij verjaart dezelfde dag als m’n schoonzus dan

 5. Desire schreef:

  Nog van harte gefeliciteerd met Thomas! Inderdaad, de tijd vliegt … wat een mooi eerbetoon aan hem. En net als J@n vindt ik ook dat hij als twee druppels lijkt op zijn vader, beretrots zul je/jullie wel zijn!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada