calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Vacance de France

Vive la France part 2…

De reis verliep voorspoedig, een voordeel als je op een doordeweekse dag reist. De eerste dagen hebben we lekker kalm aan gedaan. Geluierd in het zonnetje, gezwommen, gebubbeld en vooral veel gelachen met onze vrienden. Heerlijke lange zwoele avonden, we zaten vaak tot diep in de nacht buiten….

Wat was ik blij en dankbaar dat we toch op vakantie konden gaan…. Ik at en dronk weinig: gerookte kipfilet, sla, brood, wat fruit, water en thee. De zon was goed voor mijn huid en de jeuk werd minder. De angst om een koliekaanval te krijgen verdween langzaam maar zeker naar de achtergrond.

Bij het huis hoort ook een tafeltennistafel, hele tafeltennistoernooien hebben we gespeeld waarbij Rogier toch wel de meeste partijen won. Ook bezochten we mooie plaatsen in de omgeving zoals Beziers. Daar beklommen we de catherdrale St. Nazaire via een smalle wenteltrap van wel een paar honderd treden. Een hele klim maar we werden beloond met een prachtig uitzicht…De eerste week vloog voorbij en dus reden we naar het vliegveld om Thomas op te halen want die kwam gezellig een weekje vakantie meevieren.

Ik hield me strikt aan mijn dieet, al was dat niet altijd even makkelijk als de bbq weer aanstond en de wijn weer rijkelijk vloeide. Maar ik wist waarvoor ik het deed!

We kwamen er achter dat we vlakbij ons huis konden kanoën. Het plan was om een uurtje te gaan maar je bleek alleen tochten te kunnen maken. Dus we lieten ons in een zwemvest hijsen en een helm op onze hoofd zetten om vervolgens naar de instructie te luisteren. : Huh, zei hij nou stroomversnellingen?” vroeg ik?  “Ja idd dat zei hij” zei Nico. Tijd om me er druk over te maken had ik niet want we werden de rivier al ingeduwd. En wat hebben we een pret gehad. En ik bleek veel heldhaftiger te zijn dan ik van te voren had gedacht…

Kortom het was een heerlijke tijd. En toen, op het moment dat ik het niet meer verwachtte ging het mis en kreeg ik toch een koliekaanval. Het zweet brak me uit en ik was zo verschrikkelijk bang. Snel nam ik de pijnstillers en na een poosje ebte de pijn langzaam weg. Gelukkig maar. Maar het onbezorgde vakantie vieren was voor mij toen wel voorbij. Ik had geen zin om de laatste dagen van de vakantie nog in het ziekenhuis te belanden.

Ik at nog minder dan daarvoor en gelukkig is het bij die ene aanval gebleven. Op de dag dat we Thomas weer op het vliegtuig naar huis zetten zijn we zelf ook weer richting huis vertrokken. En in plaats van een overnachting in Parijs zijn we in één ruk naar huis gereden. Het was mooi geweest. Ik voelde me een geweldige bofkont om samen met mijn gezin en onze vrienden een paar weken in Zuid Frankrijk te hebben mogen doorbrengen.

De vakantie waar iedereen zo naar uitgekeken had, en die bijna niet doorging, was fantastisch geweest.

8 Responses to “Vacance de France”

 1. J@n. schreef:

  En er kan gebeuren wat wil Inge, die mooie vakantie nemen ze je niet meer af, want dat is wel duidelijk, hij was mooi!
  Gr. J@n.

 2. Sisely.nl schreef:

  Ieder geval dit pakt niemand meer van je af deze vakantie, fijn dat het fijn geweest is.

 3. Billy schreef:

  zo’n wildwatertochtje met de kano zou ik ook wel zien zitten, Inge
  Je hébt genoten, dat staat in elk geval vast!

 4. Desire schreef:

  Dit heb je alvast meegenomen, fijn dat je er samen met de familie van kon genieten!

 5. Wat fijn voor jullie allemaal.
  Ik hoop snel dat het goed met je komt?

 6. Jeroen schreef:

  Kortom, een vakantie om op terug te kijken.
  En nu maar uitkijken naar de vakantie van volgend jaar.

 7. Leo schreef:

  Je bent vast al weer terug…..maar hoe gaat het nu met jou???

 8. Maurice schreef:

  goed!! Ondanks alles toch vakantie gevierd!!! super!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada