calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Hoe het verder ging…

Buikpijn part 5…

Ik was blij dat ik naar huis mocht. Je slaapt nergens lekkerder dan thuis en in mijn geval was dat meer dan waar. Mijn buurvrouw in het ziekenhuis snurkte zó erg dat het leek of ze met zware tafels aan het schuiven was. Ik zal nooit meer mopperen dat Nico snurkt want dit overtrof echt alles!

Natuurlijk had ik nog pijn maar de mannen hadden een lekker bedje op de bank gemaakt voor me. Ik kreeg wat huiduitslag en binnen een nacht werd ik gek van jeuk, ik kon niet meer stoppen met krabben. Manlief belde even met het ziekenhuis om te vragen of dat wel goed was. Ik moest direct komen. En voor ik het wist had ik weer een ziekenhuisarmbandje om en lag ik op een kamer. Dit had ik niet verwacht. Ik dacht dat ik even nagekeken zou worden en daarna weer naar huis kon gaan…

De arts kwam langs, er vonden onderzoekjes plaats en er werd bloed afgenomen. Jeuk kan een reden zijn dat je lever niet goed werkt en dat was natuurlijk bij mij het geval (geweest). Ik was bang dat ik die ingreep voor Jan Doedel had ondergaan en was behoorlijk chaggo. Na een poosje kwam de arts weer langs. Mijn bloedbeeld liet zien dat mijn leverwaarden juist vooruit gingen. Goed nieuws dus! Maar ja: waar kwam die jeuk dan vandaan? Na verder onderzoek bleek het een bijwerking van een bepaald medicijn te zijn. Ik kreeg nieuwe medicijnen voorgeschreven en ik mocht gelukkig weer naar huis, naar mijn bedje op de bank…

Zolang ik me niet teveel bewoog ging het wel goed. Als ik dat wel deed was het net of ik een stomp in mijn middenrif kreeg. Na een paar dagen leek het beter te gaan maar ja, toen kreeg ik verhoging en diarree. Ik voelde me echt niet lekker en het bedje op de bank verruilde ik voor mijn echte bed. Ik at al niet veel maar nu leefde ik op thee, water en slechts 6 beschuitjes per dag. Als ik opstond werd ik licht in m’n hoofd en stond te tollen op mijn benen.

Dus toch maar weer contact gezocht met de arts. Ook dit kan nog het gevolg zijn van de operatie. Nog meer medicatie erbij. Ondertussen ben ik kilo’s afgevallen en zwabberen de kleren om mijn lijf. Door deze operatie heb ik letterlijk een pak uit gedaan!

Zucht, ik wilde juist thuis aansterken want over 5 weken moet ik nogmaals onder het mes en dan wil ik wel in een zo goed mogelijke conditie zijn…

 

10 Responses to “Hoe het verder ging…”

 1. J@n. schreef:

  Maar meis, je bent inderdaad veel afgevallen!
  Ik zal eens in de leer komen bij jou, 😉 want bij mij mag er ook wel wat af. Nee, gekheid natuurlijk, ik wens je nogmaals een voorspoedige beterschap en laat je maar lekker verwennen.

 2. Ja, je kan zomaar nog een poosje aanmodderen.

  Maar uiteindelijk zal je er weer bovenop komen!

  Ik wens je vanaf een Heerlijke HHH bank voorspoedig beterschap toe.

 3. Billy schreef:

  het blijft maar aanslepen, Inge
  Hopelijk houdt het toch een keertje op hoor!

  Veel beterschap!

 4. Sisely.nl schreef:

  Dat is schrikken zeg, nou veel sterkte ermee en beterschap.

 5. Leo schreef:

  Mijn hemel zeg, wat een verhaal, van een stoere sterke meid iemand die telkens weer op een volgende tegenslag moet worden voorbereid. Ik hoop en wens oprecht dat het zo snel mogelijk voorbij is voor je en je weer gewoon de jonge dame kunt zijn die je voor de gal-ellende was hoor….naar wat ik er van heb gehoord is dat wel zo, maar je moet er wel even doorheen….ik huiver mee…

 6. Desire schreef:

  Pfff, wat een toestanden, daar zit je toch eerlijk gezegd niet op te wachten 🙁
  En afvallen … soms nodig, maar niet op deze manier. Hopelijk ben je over vijf weken inderdaad voldoende aangesterkt, sterkte ermee! Komt de postbode ook wel eens aan in plaats van langs? 😉 😉

 7. Aukje schreef:

  Moet toch wat vaker langslezen!!
  Hoop gemist.
  Sorry!
  Beterschap meis.

 8. geesje schreef:

  KNUFFEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Maurice schreef:

  Achg inge toch! Jij ook al aan de sukkel. Ben nu pas weer aan t lezen, en overal kom ik zieke mensen tegen. Ik hoop dat je je goed door alles heen worstelt!! Sterkte en alvast n fijn weekend!!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada