calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Malaise…

buikpijn part 6…

Weinig nieuws te melden vanaf de kust: ik blijf kwakkelen. Een bezoekje aan de chirurg leerde me dat ik me voorlopig ook niet beter ga voelen. Pas na de 2e operatie zal ik op gaan knappen. Verder vertelde de arts ook dat ik bij de 2e operatie serieus rekening moet houden met complicaties. En dat komt niet omdat hij op dat moment zijn dag niet heeft, maar omdat ik te lang heb doorgelopen met deze klachten. De galblaas is in ieder geval ontstoken en de arts weet niet of de galblaas verkleefd zit aan andere organen. Dat kan hij pas zien als ik weer op de operatietafel lig. In het ergste geval moet de eerste operatie weer overnieuw….

Niet leuk om te horen en ik baalde flink. Ook was ik boos op mezelf dat ik niet eerder aan de bel heb getrokken. Maar ja, ik kan het niet meer terugdraaien natuurlijk. Aan de andere kant ben ik wel blij dat de arts eerlijk is en me wijst op de risico’s. Dan kun je daar rekening mee houden en als je van het ergste uitgaat kan het uiteindelijk alleen maar meevallen. Toch?

Ik zit dus nog steeds thuis. Ben al ruim 10 kilo afgevallen.  Ik verveel me wel want normaal gesproken ben ik een druk en uithuizig typje. Maar ik voel me echt te slap om de deur uit te gaan. Dus hang ik maar voor de tv, kijk films en lees boeken en ga regelmatig even liggen. En ondertussen word ik er bijna verlegen van alle aandacht die ik krijg van iedereen. Visite, bloemen, kaarten, cadeautjes, lieve berichtjes en telefoontjes… het houdt niet op…

 

 

7 Responses to “Malaise…”

 1. J@n. schreef:

  Het is altijd een risico, dat geldt voor iedere operatie, de ene natuurlijk wel meer dan de andere, maar je kunt er van uitgaan dat het allergrootste deel goed afloopt en bij jou natuurlijk ook!
  Het is vervelend om niet te kunnen doen wat je graag zou willen doen, maar het zit er toch ook dik in dat het weer goed komt Inge, zeker weten!
  Even doorbijten, Sterkte!!!
  Gr. J@n.

 2. Billy schreef:

  die gewichtsafname is dan misschien nog de enige troost, Inge
  Maar ook al lijkt deze situatie zo negatief, probeer er toch maar het beste uit te halen. Een goeie wandeling bvb. kan al wonderen doen

  Ik wens je veel beterschap toe!
  Dikke knufffffffffffffff!!!!

 3. Ben blij weer wat van je te horen, hoewel ik liever beter nieuws had vernomen.
  Gloeiende, gloeiende, meisje, een echte Hulk zou zeggen, “dat is klote”!
  Maar net wat jij zegt, gedane zaken nemen geen keer, ik hoop en bid voor een goede 2e operatie.

 4. inge schreef:

  meisjuhhhh.. hang in there! duim voor je, DENK AAN JE en dikke kus en knuf. enig idee wanneer 2e operatie gaat zijn?

 5. Desire schreef:

  Tuurlijk wil je niet horen dat je deze ellende mede aan jezelf te danken hebt, maar er zijn nou eenmaal mensen die niet voor ieder wissewasje naar de dokter lopen … met schuldgevoelens schiet je niet zoveel op. Wel balen dat het niet zo voorspoedig gaat als je zou wensen. Hopelijk blijft het nu bij een laatste operatie. Sterkte en get well soon!!!

 6. Sisely.nl schreef:

  Sterkte met wat er op je pad komt allemaal.

 7. Leo schreef:

  Wat een narigheid allemaal. Ik vind het echt bijster vervelend voor je. Al is dat afvallen niet voor niets, dan nog. Dat je niet meteen naar de dokter vliegt bij elk pijntje is logisch. Voor veel jonge mensen is die de ver-van-hun-bed-show. Het is dat ik er een tijd geleden ook mee te maken kreeg, ik was toen nog volop in de slag carriere te maken en heel druk te zijn met werk en familie. Geen tijd voor pijn….zo gaat dat. Akelig dat je zo’n zware operatie mogelijk moet ondergaan. Gelukkig is men tegenwoordig bijzonder kundig, maar dan nog…..Heel veel sterkte en beterschap bij al dit gedoe.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada