calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Hoera voor Alfa

Feestbeest…

Ruim 4 jaar geleden was Alfa kind hond van de rekening toen zijn toenmalige baasjes in scheiding lagen. Hij zat dagelijks urenlang alleen thuis omdat ze baasjes allebei meer dan fulltime aan het werk waren. Gelukkig vond hij bij ons een nieuw thuis. Op dat moment was hij nog geen 2 jaar oud.

Vandaag is onze grote zwarte ridder jarig. 6 jaar is hij geworden. En alhoewel het voor Alfa eigenlijk ieder dag dierendag is wordt hij vandaag nog eens extra verwend. Onze lieve, eigenwijze en vooral grappige Schotse terriër.

Alfa ligt graag te chillen in het zonnetje. Spelen met andere honden is een andere favoriete bezigheid van hem en zijn voorkeur gaat daarbij uit naar grote honden. (Alfa denkt volgens mij dat hij zelf een hele grote hond is.) Maar het allerliefste loopt hij urenlang door het bos of langs de zee. En dat treft want dat doen wij ook heel graag…

 

5 Responses to “Hoera voor Alfa”

 1. J@n. schreef:

  Tuurlijk denkt hij dat ie een grote hond is, is ie toch zeker ook! 😉

 2. inge schreef:

  ons kleine dikke dweiltje hahaha dat mag ik vast niet zeggen, maar ik vind ‘m wel lief hoor <3

 3. Sisely.nl schreef:

  Beter laat dan nooit gefeliciteerd nog met Alfa.

 4. Desire schreef:

  Ah, wat een skatje! Gefeliciteerd hoor!

 5. Billy schreef:

  alsnog van harte gefeliciteerd aan je zwarte rakker, Inge!
  Je raakt zo snel gehecht aan zo’n lief huisgenootje hé…

  Groetjes!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada