calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Home sweet home

achter de rug…

Zo, de operatie is achter de rug. Toen het moment daar was was ik niet eens zenuwachtig. Een mens zit raar in elkaar. Ik heb een paar grote japen en mijn buik is aardig opgeblazen. De hechtingen trekken behoorlijk.

De galblaas zat, zoals de arts al verwachtte, behoorlijk verkleefd. Behalve galstenen bleek ik óók de gelukkige bezitter te zijn van galgruis en galmodder en na de operatie kreeg ik koorts… Heb dus langer dan verwacht in het ziekenhuis gelegen. Ik had het er op een gegeven moment best moeilijk mee. Iedere keer kennis maken met je nieuwe kamergenootjes en die mochten dan de andere dag (en soms dezelfde dag) weer naar huis, Maar de verpleging en niet in de laatste plaats Nico wisten me gelukkig weer op te beuren.

Werd ik de vorige keer een moment wakker tijdens de operatie nu heb ik er echt niets van meegekregen. Op een gegeven moment hoor ik van heel ver mijn naam roepen. Als ik mijn ogen open heb ik geen idee waar ik ben dus dat vraag ik dan ook. “In het ziekenhuis” antwoord de zuster. ‘Waarom?’ vraag ik. ‘U bent geopereerd’ krijg ik te horen. ‘Waarvoor?’ vraag ik. De zuster schiet in de lach en rammelt met een plastic bakje waar mijn galstenen in blijken te zitten. Heel langzaam kom ik weer bij de mensen….

En nu ben ik thuis. Onnodig om te zeggen dat ik ontzettend blij ben. Ik lig wel in bed maar heeejj dat kan ook niet anders. Heel langzaam mag ik weer dingen gaan proberen die maandenlang ‘op de verboden lijst’ stonden. Een beker melk was het eerste wat ik uitprobeerde. Ik was altijd gek op melk maar nu deed het me eigenlijk niets. Verwonderd vroeg ik me af wat ik er zo lekker aan vond. Ik ga er van uit dat mijn smaak wel weer terugkomt. Maar het allerbelangrijkste is dat mijn lichaam niet heeft gereageerd op de melk. En de gedachte dat ik nooit meer een koliekaanval zal krijgen is wel een hele fijne!

11 Responses to “Home sweet home”

 1. J@n. schreef:

  Gefeliciteerd met de goede afloop Inge.
  Hoe kom je eigenlijk aan die problemen?
  En ja, je bent nergens beter dan thuis, dat weet ik ook uit ervaring, ondanks de geweldig goede zorg die het verplegend personeel je ook geeft.
  En dan nu weer stilletjesaan aan het revalideren en over ’n paar weken weet je nergens meer van.

 2. inge schreef:

  meisje, zo fijn dat alles goed is gegaan en dat je weer thuis bent. we bellen snel ff! dikke kus en knuf!!

 3. Ben zoooooooooooooooooooo blij dat gelukkige gezicht van je te zien ! ! !

  Nu heel rustigaan beter worden want het is echt een zware operatie geweest.
  Van galmodder had ik nog niet eerder gehoord, hadden ze een baggerschuit in je lijf geplaatst?
  Nee, ik zal geen grapjes maken want jij mag waarschijnlijk volgende week weer beginnen met lachen?

  Ik wens je een heel goed herstel.

  • Inge schreef:

   Hahaha een baggerschuit in mijn lijf….En die galbak eruit gehaald zeker 🙂 lachen is idd gevoelig maar een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Dusse kom maar op met die grappen!

   • Ik zie dat je een polsbandje draagt.
    Die had ik ook tijdens mijn ziekenhuisopname enkele weken geleden voor mijn rikketik.
    Na onderzoek vond men dat ik geen ernstig geval was en mocht ik vrij in het ziekenhuis bewegen.
    Bleek later dat ik een polsbandje met de naam van mijn buurman erop had gekregen.
    Je zal toch dood ter aarde gestort zijn, dan hadden ze zijn zoon gebeld ! ! !
    Alweer Apeldoorn bellen!

 4. Sisely.nl schreef:

  Fijn dat het voorbij is, en neem alle rust maar om te herstellen.

 5. Leo schreef:

  Heftig verhaal hoor. Je bent natuurlijk een kanjer dat je er zo over kunt schrijven, dat je alweer geniet van iets als een glas melk. Een operatie als deze is niet niks, het blijkt wel uit je reactie op de recovery. De weg kwijt, diepe narcose gehad, gelukkig maar. Meekijken is ook zo wat…meevoelen wil je helemaal niet dan. Ik wens je echt alles wat goed voor je is, snel beterschap en een spoedig herstel naar voor jou normale levenswaarden. Zet hem op, ik neem de pet diep voor je af….
  Grtz. Leo

 6. Desire schreef:

  Fijn te horen dat je weer thuis bent Inge! Kan me goed voorstellen dat je blij bent; oost – west – thuis – best! Maar al met al niet niks natuurlijk … die galstenen, hoe groot waren die eigenlijk? Lijkt me zo pijnlijk … 🙁
  ik wens je een spoedig herstel, veel beterschap en absoluut géén koliekaanvallen meer. Oh, en ik wens dat de melk je binnenkort ook weer gaat smaken 😉

 7. Billy schreef:

  ik ben blij dat alles goed verlopen is, Inge
  Nu netjes bijkomen van de ingreep
  Hou je goed, meid!

 8. HansDeZwans schreef:

  Fijn dat je weer thuis bent en dat alles goed verlopen is. Doe maar rustig aan nu, neem je tijd.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada