calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Angstige uren…

Met vallen en opstaan…

En toen werd het avond en kreeg ik pijn. De avond vorderde en ik werd nog misselijk ook. Ik kon niets meer binnenhouden en de hele nacht heb ik niet kunnen slapen van de pijn in mijn buik. ’s Ochtends de huisarts gebeld. Ze schrok toen ze mij zag en belde direct met de chirurg. En voor ik het wist lag ik weer op de spoedeisende hulp.

Echt meegekregen heb ik het niet wat ik dreigde steeds weg te vallen. Ik was serieus bang! Er stonden artsen om me heen en ik werd onderzocht. Er werd bloed afgenomen en ik kreeg pillen toegediend. Er werd een echo gemaakt want men was bang voor gallekkage maar gelukkig was dat niet het geval. Wat was ik blij om dat te horen.

Bloeduitslagen waren minder goed. De leverwaarden waren weer aan de hoge kant 🙁 Waarschijnlijk prut en gruis wat door de galbuis bij de lever is gekomen tijdens de aanvallen na de 1e operatie. Het zou dus kunnen dat de 1e operatie nog een keertje moet worden overgedaan. Maar het is te vroeg om daar al een oordeel over te vellen.

De medicatie die ik kreeg sloeg aan ik aan het begin van de avond mocht ik weer naar huis. Iedereen was zich weer rot geschrokken. Ik niet in de laatste plaats! En nu ben ik weer terug bij af. Nog wel wat misselijk maar ook daar zijn weer pilletjes voor.

De dag erna zat ik er helemaal doorheen, het duurt nu al zo lang. Ik weet bijna niet meer hoe het voelt om alles te kunnen eten en drinken en om energie voor 10 te hebben. De tranen zaten erg hoog en ondanks mijn verdriet baal ik op zo’n dag ontzettend van mezelf. Maar gelukkig kwam de dag daarna mijn optimistische blik op het leven om de hoek zetten. Ik kom er wel weer bovenop. Het gaat misschien langzaam, er komt een dag dat ik me echt weer helemaal de oude voel…

7 Responses to “Angstige uren…”

 1. Nou Inge toch?
  Wat een bak ellende krijg jij over je heen.
  Laat die stenen, maar vooral die letters er op, hun werk maar goed doen?
  Sterkte meisje!

 2. J@n. schreef:

  Wat was dat een angstige tegenvaller Inge en het ging net weer wat beter!
  Gelukkig is dit ook weer achter de rug.
  Zoals je al zegt: “Met vallen en opstaan.”
  Knap maar weer lekker op.
  Gr. J@n.

 3. Desire schreef:

  O man, dat is opnieuw schrikken! Wat een tegenvaller 🙁
  Zo blijf je toch aan het kwakkelen. Wel knap hoor, dat je er – uiteindelijk – zo optimistisch onder blijft. ‘k Hoop dat de tekst op de stenen gaat helpen, ik wens je er nog eentje bij: a good health!

 4. Billy schreef:

  ik duim er zo voor dat je weldra weer met een lach door het leven mag gaan, Inge!
  Hoop houden!!!

 5. Sisely.nl schreef:

  Jeej is niet fijn, sterkte met alles.

 6. Leo schreef:

  Maar wat een schrik zeg. Hebben ze de boel opgeruimd krijg je dit. Wat een nasleep, wat een gedoe. Ik hoop oprecht dat het vanaf nu goed zal blijven gaan met je!

 7. HansDeZwans schreef:

  Hey Inge, hopelijk gaat het al wat beter met je. Sterkte nog voor de dagen die gaan komen.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada