calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Een foutje van Sint en Piet

Sorry Thomas…. 😉

De Sint en ik hebben het druk deze dagen. Tel daarbij op dat we nog veel verjaardagen hebben de komende tijd (Rogier, mijn moeder, mijn schoonzus, 4 vriendinnen van mij, 2 vrienden van Rogier en ikzelf) dan begrijp je dat ik deze dagen bijna niets anders doe dan cadeautjes kopen.

Zo stond ik gister in de boekhandel en zag een mooi blad van André Rieu, dat vond ik nog wel een leuk cadeautje voor mijn moeder voor 5 december. Ik kocht voor de jongens ook nog snel een tijdschrift voor in de zak erbij.

Na het eten ging Friso zijn schoentje zetten en al snel stonden de schoenen van Thomas en Rogier ernaast. Shit, schoencadeautjes vergeten te kopen maar gelukkig had ik die tijdschriften dus ieder had vanochtend toch een cadeautje in zijn schoen.

Friso was blij met zijn Donald Duck stripboek, Rogier kon de autoweek ook zeer waarderen maar Thomas riep heel verbaasd: "huh, André Rieu, wat moet ik daar nu mee?" Oeps foutje!

Een geluk bij een ongeluk dat de tijdschriften niet in de zak waren beland want ik had niet geweten hoe mijn moeder had gekeken als ze de playboy had uitgepakt 🙂

11 Responses to “Een foutje van Sint en Piet”

 1. J@n. schreef:

  Daar staan toch altijd die interessante intervieuws in, heb ik me laten vertellen en houdt je moeder daar dan niet van?;-))
  Gr. J@n.

 2. peet schreef:

  whahwahwhaha Thomas achteraf alsnog blij?

 3. inge schreef:

  hahaha dat had wel een gave foto opgeleverd denk ik ; )

 4. Billy schreef:

  je hebt Thomas toch wel op de hoogte gebracht hé???

 5. mijn gedachten schreef:

  Schaterlach! Ja, dat zou mij ook kunnen overkomen.

 6. Pia schreef:

  Joh jij gunt dat mens ook niks hahahah wie weet had ze wel gelachen. Ik had het gezicht wel willen zien hoor

 7. Sisely schreef:

  Ja de sint en pieten die hebben het er maar druk mee, tja die kunnen ook een foutje maken. En van fouten daar leer je van.Veel suc6 er mee de komende tijd.

 8. Jeroen schreef:

  Whaha, ma aan de playboy. Moet toch kunnen anno 2009.

 9. Leo schreef:

  Haha, geweldige vergissing! Gelukkig nog wel goed gekomen….

 10. Maurice schreef:

  wat is dat voor blad?
  🙂

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada