calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Wie schrijft die blijft

Bij de tijd….

Ik dacht eigenlijk dat ik aardig bij was: ik blog, ik hyve maar dat schijnt zo 2008 te zijn….. Bloggen is uit hoorde ik op de radio. Het bestaat al sinds 1997 en is zooooo ouderwets. Almost not done! Facebook en twitter is het helemaal, twitteren is zelfs hèt woord van 2009! Ik heb het beide niet, dhussss.

Tja, daar sta ik dan, voor mijn gevoel nog midden in het leven maar kennelijk toch wel een beetje ouderwets te zijn. En ergens knaagt dat dan weer wel een beetje, deep inside. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat ik, na de zoveelste uitnodiging, even gekeken heb op facebook. Maar ik heb (nog) geen profiel aangemaakt. Twitteren is volgens mij een veredelde vorm van het www (wie wat waar) op hyves en dat doe ik nu ook al niet dagelijks (ja idd, daar loop ik dus ook al vet achter, hihi.)

Maar ja, ik vind het nog steeds leuk om te bloggen dus ik ben dan ook niet van plan daar voorlopig de brui aan te geven, dan maar lekker ‘ouderwets’. Net als dit liedje van ‘vroegah’ dat voor de 5e week op 1 stond in de Nederlandse top 40 toen ik werd geboren.

’

En jullie medeloggers, gaan jullie een beetje met de tijd mee? Twitteren jullie of zitten jullie op facebook? En welk liedje stond op 1 toen jullie werden geboren?

11 Responses to “Wie schrijft die blijft”

 1. J@n. schreef:

  Ha ha ha, wat een vragen Inge, tja wat zou er in 1942 op 1 hebben gestaan?
  Op Twitter zit ik niet, maar wel op Facebook. Wat ik er te zoeken heb weet ik nog niet, ik zie wel.
  Gr. J@n.

 2. mijn gedachten schreef:

  MAN!! Loop ik even achter dan, heb net hyves.
  Weet niet eens hoe of dat allemaal werkt, laat staan dat ik iets afweet van twitter enz.

  Ik ben blij dat jij nog gewoon blijft bloggen hoor.

  In 1956 ben ik geboren en kon toen nog niet de nr 1 hit horen.
  Geen flauw idee wat of wie er toen nr 1 was.

  Die van jou bler ik altijd uit volle borst mee, erg leuk liedje.

 3. geertje schreef:

  Ik kan de raeactie die ik net bij toaske gaf wel overtypen 🙂 Maar bloggen blijft mn favoriet, vooral om mn foto’s te laten zien, en lees ondertussen ook heel wat logjes, al ontbreekt het me vaak aan tijd om overal te reageren, ik lees nog steeds lekker mee, ook hier 🙂
  Ik twitter ook af en toe es wat, zit ook op hyves, en zelfs bij facebook, maar daar doe ik eigenlijk niks mee.
  En wat er op 1 stond in oktober 1968 dat weet ik echt niet!

 4. geertje schreef:

  leuk dat je even voor me hebt opgezocht dat het de beatles waren, in 1968 dus he, niet 69 🙂

 5. Pia schreef:

  Hyves vind ik helemaal niks dus ik hoef dan ook niet te twitteren. Op Facebook zit ik wel maar dat is begonnen om samen met de Aussies een spel te kunnen spelen. Ondertussen is er wel veel “familie” bij gekomen.

 6. Elmar schreef:

  Ik heb een Facebook profiel en ik Twitter maar ik heb ook nog steeds een blog. Kortom ik ben ouderwets en ga met de tijd mee! 😉
  Op mijn verjaardag stond ‘Och was ik maar’ van Johnny Hoes op nummer 1.
  groetjes,
  Elmar

 7. Billy schreef:

  oei, dan loop ik net als jij al mijlenver achter, want ik heb geen account bij Facebook, wel bij Hyves. En twitteren doe ik ook niet, en net als jij die www op hyves slechts af en toe
  Als ik dat zo bekijk hebben we toch wel wat gemeen dus…maar dan zijn we heerlijk standvastig!

  Blijven bloggen hoor, Inge!

  Trouwens een schitterende oldie, die keuze van jou…

  Groetjes!

  (off topic: kom jij wel ooit nog ’s chatten op msn????)

  Billy

 8. peet schreef:

  Nee ik heb ze geen van beiden, Hyves is grappig maar ik doe er niet echt veel mee ik vind bloggen veel gezelliger en rustiger. Dus laat mij maar lekker ouderwets zijn boeit me niet hahaha

 9. Jeroen schreef:

  Laat mij dan ook maar lekker ouderwets zijn. Dat bevalt me best. Hyves, twitter, facebook, allemaal termen die ik dagelijks hoor of lees maar die me verder niks zeggen. En dat mag van mij zo blijven want ik kom nu al tijd tekort.

 10. Sisely schreef:

  Ik kijk daar niet naar of iets ouder wets is, ik doe gewoon mijn ding waar ik mij fijn bij voel Zo als Bloggen en Twitteren.

 11. inge schreef:

  twitter is leuk. echt. stiekem, maar echt. en facebook en linkedin en al die andere meuk laat ik ook aan m’n oude(rwetse) neus voorbij gaan.

  (ff nog, moest nog nieuw beltegoed scoren om te smsen, vandaar. maar wou vandaag ook kalm an doen. ik mail je!)

  o ja en geen idee wat er op 1 stond toen ik geboren werd. ik, denk ik? ; )

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada