calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Stapje voor stapje

Trots op mijn gezin..

Langzaam gaat het iets beter met me. Gelukkig maar! De wonden genezen goed en op dit moment ben ik alleen ’s ochtends nog misselijk maar gaandeweg de dag trekt het weg. Het eten is nog steeds niet je-van-het maar wel beter dan voor de operaties. Mijn conditie is echter nul komma nul. Logisch.

De laatste ziekenhuisopname heeft er goed ingehakt bij iedereen. Nico heeft grijze haren gekregen van alle schrik en angst. Thomas, Rogier en Friso zitten het liefst de hele dag tegen me aan. Ik slijt bijna van al het geknuffel 🙂

En bij deze wil ik mijn ouders en mijn 4 mannen eens even in het zonnetje zetten. Mijn ouders (82 jaar en 78 jaar) die ruim 2 weken voor ons gekookt hebben. Nico was aan het werk en hoefde het ’s avonds alleen nog op te warmen. Fantastisch! De lekkere verse fruitsalade die ze regelmatig meenemen omdat ik dat zo lekker vind…

En het huishouden draaide volledig op Nico en de jongens. En dat vind ik echt super aangezien ik dus zo’n ouderwetse moeder ben waarvan de kinderen nooit iets hoefden te doen. Ja helpen met de tafel dekken en afruimen. Maar ik sta ervan te kijken hoe Thomas de was en strijk voor zijn rekening neemt, Rogier met de stofzuiger door het huis gaat en Friso helpt met allerlei kleine dingen. Nico doet de rest van het huishouden, de boodschappen,  maakt de lunchpakketjes voor de jongens en zorgt dat het mij aan niets ontbreekt. Kortom hij houdt alle ballen hoog naast zijn drukke baan.

Lieve Nico, Thomas, Rogier, Friso, papa en mama: dank  jullie wel voor al jullie goede zorgen. Ik hou zielsveel van jullie!

 

11 Responses to “Stapje voor stapje”

 1. J@n. schreef:

  En met recht Inge, het zijn kanjers, die er alles aan willen doen om het vrouwtje weer in hun midden te hebben.
  Prachtig Inge, wees er zuinig op.
  Gr. J@n.

 2. Thomas schreef:

  Snel weer helemaal beter worden hoor mam! Dat gepruts in de keuken van papa zijn we onderhand wel weer zat! 😉 x

 3. In tijden van nood leert men zijn vrienden kennen.
  En het is zoooooooooo goed dat ze dit meemaken, hoewel het voor jou natuurlijk niet goed is, zij worden er BIKKELS van.

 4. Billy schreef:

  het zijn échte kanjers, Inge!
  Heerlijk als je zo geholpen wordt…

 5. Thomas schreef:

  Hoop dat je snel weer helemaal beter bent mam want dat eten van papa lusten we echt niet! 😉

 6. Sisely.nl schreef:

  Fijn dat het ietsjes beter met je gaat, zeker mogen ze in het zonnentje gezet worden.

 7. theo schreef:

  Inge wij waren blij jullie te kunnen helpen. Daar zijn we ook ouders voor. Je kent devies van je moeder… Gewoon wat meer koken (of je nu voor 2 of voor 7 personen kookt.)

  kus clara en theo

 8. inge schreef:

  meisje, wat fijn! wat een kanjers, stuk voor stuk! en wat een lief bedank-logje <3
  dikke kus voor jou, je ouders en al je mannen!!

 9. Desire schreef:

  Toppers zijn het, mag je gerust trots op zijn! En gelukkig gaat het met jou de goede kant op. Da’s extra fijn voor Thomas, want zo te lezen heeft hij heimwee naar jouw kookkunst 😉

 10. Leo schreef:

  Zonder die fundamenten van liefde en onbaatzuchtigheid heb je geen bestaan op kunnen bouwen. Ze zijn natuurlijk hartstikke gek op dochter, vrouw, moeder, en zijn zeker angstig geweest toen het even spannend werd. Als ik de hele dag het huishouden zou moeten doen in de wetenschap dat vrouwlief er gezond en wel vanaf zou komen deed ik dat ook. Kans dat er dan zieken zouden vallen door het slechtse eten is redelijk realistisch, maar goed. Mooi om ze even in het zonnetje te zetten……Leest warm!

 11. geesje schreef:

  Wat fijn voor je Inge, je hebt een stel heerlijke, eerlijke, jongens. Wees jij maar trots meis!!!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada