calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Happy birthday Rogier

Rogier 18 jaar…

Vandaag is Rogier jarig. 18 jaar is hij geworden. Voor de wet is hij nu volwassen maar voor mij blijft hij altijd kind…

De jaren zijn voorbij gevlogen. Het ene moment ligt hij in hulpeloos in je armen en het andere moment breng je hem naar de kleuterschool. En voor je met je ogen hebt geknipperd smeer je zijn lunchpakketje omdat hij al naar voortgezet onderwijs gaat en niet meer thuis komt tussen de middag…

Dit jaar heeft hij zijn diploma behaald en in september is hij begonnen met zijn studie fysiotherapie. Op zijn vijfde jaar is hij gaan tennissen, hij kwam niet eens met zijn koppie boven het net uit. Hij werd gegrepen door het spelletje: voor school, na school, hij was altijd op de baan te vinden. Hij kan een aardige bal raken, ik win al jaren niet meer van hem.
Op zijn 14e raakte hij geïnteresseerd in fotografie. De compactcamera werd al snel ingeruild voor een digitale spiegelreflexcamera en van het geld van zijn zomerbaantje op het land werden lenzen en statieven aangeschaft. Gewapend met zijn camera trekt hij er vaak op uit en het moet gezegd: hij maakt schitterende foto’s. Hij heeft sinds kort zelfs een baantje als fotograaf. En daar is hij maar wàt trots op!

Hij was slechts 48 centimeter bij zijn geboorte en nu is hij zo’n 1.83 cm. Het is een zondagskind, echt waar: gezegend met vele talenten. Qua karakter en sportiviteit lijkt hij erg op mij. Het serieuze heeft hij van zijn vader. Het is een heerlijke en super lieve jongen en dat kan ook niet anders want het is onze zoon!

5 Responses to “Happy birthday Rogier”

 1. J@n. schreef:

  Gefeliciteerd Inge, je mag er best trots op zijn.
  Gr. J@n.

  • theo schreef:

   Ja die jaren gaan echt snel, dat wij als oma en opa nog meemaken is ook een feest op zich zelf . ROGIER gefeliciteerd CLARA en THEO

 2. Goshhhhhhhhh, wat een lekker ding.
  Als ik een meisje was?
  Mocht hij een foto van mij nemen!

  Van HartelijkHotHulk Gefeliciteerd !

 3. geesje schreef:

  Grinnik die Hulk he?! Ik ben een meisje (nou ja in mijn gedachten dan want ik ben al 56 jaar, pff) en ik zou wel een dagje zijn zonnebril willen dragen, lekker ventje hoor!!!
  Ik had jullie al gefeliciteerd, maar nu doe ik het met een kus erbij. SMAKSMOKSMAK

 4. Billy schreef:

  alsnog van harte gefeliciteerd aan Rogier, Inge
  Knappe kerel hoor!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada