calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Piano

Een nieuwe uitdaging….

Vroeger als mijn vriendinnetje Sas pianoles had, zat ik op de bank te luisteren. Ik vond dat leuk en wilde zelf ook wel op pianoles. Maar ja, ik zat op blokfluitles, later panfluitles, en aangezien we geen piano hadden thuis zat dat er dus niet in….. Oom Stef, Sas d’r vader, leerde me weleens wat op de piano en dat vond ik echt superleuk en ik nam me dan ook voor om later een piano te kopen en op les te gaan…..

Toen ik laatst met Sas herinneringen ophaalde en dit ter sprake kwam zei zij dat ze altijd zo baalde van die pianoles, ze herinnerde zich vooral het geoefen iedere dag.

Maar goed, ik woon ondertussen al 20 jaar niet meer bij mijn ouders, een piano stond nog steeds niet in ons huis. Ik snuffelde weleens rond op marktplaats maar verder dan dat kwam het niet. Doordat ik na het ongeluk niet meer zoveel kan sporten als anders (en ik mijn energie wel kwijt wil) begon het pianospelen weer te kriebelen en gingen we er serieus werk van maken: we kochten een mooie piano bij de de muziekzaak maar spraken af dat we hem over een paar weken pas zouden laten bezorgen want er moest nog een grote kast verdwijnen uit de woonkamer en al die spullen moesten een nieuw plekje.

Ik bedacht diezelfde avond dat het misschien wel handig zijn als ik die kast alvast op marktplaats zou zetten maar wat ik nooit had verwacht gebeurde: de kast was binnen een uur verkocht! Oepsie……

Het werden drukke dagen waarin veel is opgeruimd en naar andere plekjes is verhuisd maar aan het einde van de week was de kast opgehaald en een dag later stond de piano te pronken in de kamer.

piano.jpg picture by Webpost 

En de eerste pianoles heb ik al gehad πŸ™‚ Maar ook de rest van ‘the family’ zit er regelmatig achter te pingelen… Helemaal leuk!!!!

14 Responses to “Piano”

 1. mijn gedachten schreef:

  Zeker helemaal leuk!!
  Maarre… ik mis hier nu wel een muziek clipje, als je begrijpt wat ik bedoel.

 2. J@n. schreef:

  Kan me voorstellen dat iemand een hekel aan pianoles heeft, van ernaar luisteren word je al tureluurs!
  Veel geluk met je piano Inge!
  Gr. J@n.

 3. Billy schreef:

  straks ga je nog met het hele gezin optreden, Inge!

  Succes!!!

 4. Jeroen schreef:

  @Nico en de jongens: Heb geduld als Inge oefent. Ga desnoods even een blokje om. Sein de buren in. Maar……Don’t shoot the pianist!!!

 5. joke schreef:

  leuk hoor daar kun je veel vrije tijd genoeglijk aan besteden. Moeilijk die linkerhand.
  groetjes.

 6. inge schreef:

  jeuj hij staat! en wat.ben.ik.jaloer. en wat.gun.ik.het je. jullie.
  helemaal goed =)

 7. Pia schreef:

  Waaaaaaaah die piano is in ieder geval beter als een orgel bij de buren. Wel flink oefenen want anders gaan ze klagen he. De videoclip komt zeker volgende keer ? πŸ™‚

 8. Elmar schreef:

  Das een leuk idee, helemaal in een muziekaal gezin als het jouwe!
  Veel pianospeel plezier!
  groetjes en een fijn weekend!
  Elmar

 9. Leo schreef:

  Goed dat je nu een uitlaatklep hebt om de nieuwe situatie het hoofd te kunnen bieden. Maar wat voor muziek maak je nu? Klassiek of toch een beetje van het vlottere werk. En even praktisch; wat vinden de buren er van die naast die muur wonen?

 10. sisely schreef:

  Ziet er goed uit, en je bent nooit te oud om wat nieuws te gaan leren.Zet hem op je kan het.

 11. peet schreef:

  Geweldig inge ik heb er een gratis van de site (gratis op te halen), even laten stemmen en een prima piano. En tja als ik werk is er geen tijd voor les en nu ik geen werk had was les te duur. Erg lastig maar ooit komt het er van. Ik wens jou succes, het is geweldig om muziek te kunnen maken.

 12. Maurice schreef:

  Hoi Inge, ik mis werkelijk ieder talent voor muziek. Ik had ooit gitaarles en ook pianoles, toen ik kind was.
  Ik kan ontzettend genieten als iemand heerlijk zit te pingelen.
  hier in heerlen staat een piano in t glaspaleis, daar spelen heel wat mensen de prachtigste liedjes.

 13. Inge schreef:

  Maurice, wat is het glaspaleis? Ik zal het eens google-en want ik heb werkelijk waar geen idee πŸ™‚
  enne: jouw gemis aan muzikaal talent maak je ruimschoots goed met je empatisch vermogen en je doorzettingsvermogen.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada