calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Jarig

46 jaar geleden…

Kijk, hier lig ik als pasgeboren frummeltje  in de armen van mijn vader als mijn moeder.
Ik was het cadeautje waar ze al jaren op hadden gehoopt. Innig gewenst en in een gezin vol liefde opgegroeid. Mijn vader werkte en mijn moeder zat thuis met thee op me te wachten als ik uit school kwam. Zij hebben de basis gelegd van hoe ik nu in het leven sta…

Ik was een blij meisje en dat ben ik eigenlijk nog steeds. Het was qua gezondheid een heftig laatste half jaar voor mij. Daarom ben ik juist zo blij dat ik vandaag jarig ben. En ik ben dankbaar  dat mijn ouders daar vandaag getuige van kunnen zijn!

9 Responses to “Jarig”

 1. theo schreef:

  Leuk die eerste foto met dat handje weer te zien THEO EN CLARA

 2. J@n. schreef:

  Wat was jij een knappe baby Inge en nog, hoewel geen baby meer;-)
  Van harte gefeliciteerd met je 46ste verjaardag en maak er een knalfuif van!

 3. joke schreef:

  Wat lief.., mooi dat je zo veel foto’s hebt van vroeger. En je zult nu inderdaad na zoveel narigheid dubbel je zegeningen waarderen. Proficiat en een heel fijne verjaardag.
  Groetjes.

 4. Leo schreef:

  Joh, van harte proficiat! Had ik dat eerder geweten was ik even langs gekomen, haha! We waren in de buurt, in Voorschoten gisteren. IK wens je in ieder geval een heel fijn en gezond nieuw levensjaar toe. Waarin je weer mag dartelen als vroeger…..zeer gegund!

 5. inge schreef:

  wat een mooi stukje, meis, wat een bof ook met die ouders van je én die mannen van je, maar weet je, ze boffen ook met jou! nogmaals van harte en een hele dikke kus en knuffel die ik je binnenkort live kom geven!

 6. Sisely.nl schreef:

  Beter laat dan nooit gefeliciteerd nog.

 7. Aukje schreef:

  ‘Maar’ 3 dagen te laat.
  Maar …… niet minder gemeend.
  Nog van harte meis.

 8. Ik herinner mij nog dat je zo erg op je moeder lijkt!

 9. Billy schreef:

  tju toch hé!
  weer veel te laat….
  Maar toch nog oprechte gelukwensen met je verjaardag, Inge!!!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada