calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Almost Christmas

It’s beginning to look alot like Christmas…

Sommige mensen zetten de kerstboom al voordat Sinterklaas het land uit is. Persoonlijk vind ik dat een beetje vroeg maar zo rond de 15e wil ik de kerstboom toch wel hebben staan. En dus heb ik afgelopen weekend samen met de jongens de kerstspullen te voorschijn gehaald en ben ik aan de slag gegaan.

Guirlandes opgehangen, de kerstboom versierd en daarna de buitenverlichting in de bomen gehangen. Normaal een klusje wat Nico voor zijn rekening neemt maar die was een lang weekend skiën. En zeg nou zelf: daar zou ik ook zo’n reisje niet voor laten schieten. Dus ik ging aan de slag. Secuur als Nico is lagen de strengen lampjes keurig opgerold en er zat zelfs een stickertje opgeplakt welke lampjes in welke boom… Ik rolde de lampjes uit en voor ik er erg in had zaten die krengen al in de knoop. Aaarch stomme lampjes. En ik heb daar nooit zoveel geduld voor. zucht, adem in adem uit Maar uiteindelijk hingen de lampjes en het eindresultaat mocht er zijn.

Toen nog even een kerststukje gekocht om de kerstsfeer in huize de 3 musketiers helemaal tot zijn recht te brengen…

 

10 Responses to “Almost Christmas”

 1. joke schreef:

  Dat heb je toch knap gedaan. Het is wel altijd sfeervol hé. Dat gedoe met die lampjes ken ik helemaal daarom hebben wij sinds een paar jaar een boom waar de lampjes vast in zitten. Geen geur maar ook geen naalden en ge (vloek) mor avn die kluwen draad en lampjes.
  Groetjes.

  • Inge schreef:

   Joke, ik hoorde net ook al van iemand op werk over die boom met lampjes er in. Super zeg. Dit is ook een neppert maar de lampjes moet je er zelf in doen. En voor die geur hebben ze de harpic dennengroen spuitbus toch uitgevonden 🙂

 2. Sisely.nl schreef:

  Voor jullie ook fijne feestdagen.Ziet er sfeer vol uit.

 3. Billy schreef:

  ziet er super uit, Inge
  Ik hou zelf niet van het versieren van die kerstboom, maar gelukkig doet een vriendin van onze dochter dat al enkele jaren voor ons. Zij werkt trouwens in de afdeling decoratie van een doe-het-zelfzaak

  Groetjes!

 4. J@n. schreef:

  Wow wat een mooie Inge en dat met losse lampjes dat is een crime, weet ik uit het verleden.!
  De (kunst)boom van ons, daar zitten de lampjes al in, dus die stond er zo.

 5. J@n. schreef:

  Ha ha, nou lees ik de rest van de reacties pas, in het vervolg eerder doen. 😉

 6. inge schreef:

  ik wil ook een boom! jan durfde weer z’n ouders niet te vragen, dus nu moeten we zaterdag nog very, véry lastminute een dure scoren. stom dorp ook waar ze niks hebben.

  groetjes, moppersmurf 😉

 7. Desire schreef:

  Ow, die kl*telampjes inderdaad! Daarom duurt het bij ons ook altijd zo lang voordat die (nep)boom uiteindelijk staat pfff. Toch maar op zoek naar die boom met vaste lampjes 🙂
  Jullie boom ziet er puik uit, gezellie! Merry Christmas ho ho ho 😉

 8. Leo schreef:

  Hier is het ritueel ongeveer gelijk. De Sint heet zijn stoomsporen achter zich gelaten en ik begin de bergzolder leeg te ruimen. Haal wat relevant is naar beneden, en wacht op het juiste moment. Meestal halverweg de maand. Met veel gemopper en gesteun zet ik dan de boom op en hang de lampjes er in. Vrouwlief doet de rest. IK vind het allemaal leuk tot de Kerst voorbij is, dan begint het me meestal aardig tegen te staan en na de jaarwisseling wil ik het liefst dat het binnen een uur weg is allemaal. Terug naar die zolder, waar ik even hard steunend als bij het opzetten dan weer mopper over het gebrek aan plaats en zo…..Maar goed, het hoort er bij, Kerstmis is een gezelligheidsfeest, maar ik ben toch meer van de lente en de nieuwe kansen…..

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada