calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Ruis op de lijn..

Wat zeg je…

De telefoon gaat. Het is mijn moeder die vraagt hoe het met Friso is. Die is namelijk al een paar daagjes ziek thuis. Ik antwoord: “Fries is net beneden.” Mijn moeder vraagt vervolgens: “voor zijn werk of naar zijn zus?” Ik snap er niets van dus ik herhaal: “Fries is net beneden.” Waarop mijn moeder korzelig zegt: “Ja daarom vraag ik toch ook: voor werk of naar zijn zus.”

“Mam, wat denk je dat ik zeg” vraag ik aan haar. “Nic is net naar Ede” antwoordt ze. “En daar woont zijn zus toch?” Ik proest het uit en herhaal nogmaals wat ik zei. Mijn moeder ligt dan ook dubbel. Ze had het verkeerd verstaan…

like

7 Responses to “Ruis op de lijn..”

 1. joke schreef:

  Haha ja er komen zo soms de raarste misverstanden uit. Gelukkig was dit snel opgelost.
  Groetjes.

 2. Desire schreef:

  Whoehaha! Gelukkig kon je d’r beiden om lachen 🙂
  Maar soms worden oudere mensen wat dovig en dan kunnen die gesprekken best vermoeiend zijn, is mijn ervaring.

 3. Leo schreef:

  Schoonmamalief heeft een zelfde probleem. Hardhorend. Maakt er soms zo haar eigen verhaal van….best hilarisch soms, vooral als ze er zelf ook om kan lachen….

 4. Billy schreef:

  soms kan er al eens een misverstand zijn…
  Hilarisch toch!

  😀

 5. Sisely.nl schreef:

  Misverstanden die heb je zo, beterschap voor friso.

 6. Aukje schreef:

  Gevalletje SH, ik weet er alles van.
  Klinkt als.

 7. geesje schreef:

  Schaterlach!!!
  Ik ben blij met mijn gehoorapparaatjes!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada