calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Een grappig gesprek…

Ik ben een klein beetje een chaotisch typje. Mijn telefoon ben ik weleens kwijt. Dan bel ik hem weer en met een beetje geluk hoor ik hem dan ergens afgaan.

Laatst was ik hem ook weer kwijt. Ik wist dat hij in huis was maar waar??? Dus ik belde met de huistelefoon naar mijn mobieltje. Ik hoorde niets. Hmm stond zeker op stil…

Ineens hoor ik een mannenstem zeggen: “Met Robert Griekspoor”. Shit verkeerd gedraaid. Ik kon nauwelijks een grijns onderdrukken en zeg tegen die man: “sorry verkeerd nummer gedraaid.” Die man vraagt wie ik dan had moeten hebben. En ik, ik kan niet liegen dus ik zeg: “ja ik belde mezelf want ik kan mijn telefoon niet zo snel vinden”.

Waarop die man droog opmerkt: “als je eigen nummer draaien al niet lukt ben ik bang dat je nog een hele poos moet zoeken naar je telefoon”. En daarna schiet hij keihard in de lach. Ik kon niet anders dan schaapachtig meelachen.

En weet je wat het gekke was. Nadat ik had opgehangen met die bijdehante meneer Griekspoor viel mijn oog op de piano. En wat lag daar???? Inderdaad: mijn mobieltje…

telefoonnummer-zoeken[1]

9 Responses to “Tring tring waar ben je nou?”

 1. joke schreef:

  Haha heel grappig, en wel een beetje waar natuurlijk.
  Groetjes.

 2. inge schreef:

  hahahahaha muts dat je ook bent! ^^ griekspoor, ik dacht eerst, een van je kienders haalt een grapje met je uit, vreeeemde naam 😉

 3. J@n. schreef:

  Die oen dacht natuurlijk dat je blond was……….Oeps! 😉

 4. joten schreef:

  woeha, zalig!!!!!
  allez ja, ik verlies mijn gsm altijd en overal, en weet niet eens mijn eigen nummer….

 5. Billy schreef:

  o jeetje, Inge
  Nog maar zo jong en al zo verward… 😛

 6. sisely.nl schreef:

  Nou fijn dat je het gevonden hebt je mobiel.

 7. ZÈÈR confronterend!
  Ik heb er wel lekker om gelachen!

 8. Desire schreef:

  Whoehahaha, zou het de leeftijd zijn? 😉
  Gelukkig zag meneer Griekspoor er de humor van in haha!

 9. Leo schreef:

  En je hebt een leuk contact opgedaan……

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada