calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Volgende week krijgen wij voor een dag of 5 een leerling van een Duitse school te logeren in het kader van een uitwisselingsproject. Rogierslaapt daar dan volgend jaar april voor een weekje. 

Vandaag kreeg hij de gegevens en hij las ze op zijn gemak door. mmm hoorde ik hem zeggen: Hij heet Tobias en draagt een moustache, en volgens het briefje is zijn vader geloof ik stratenmaker en verkoopt zijn moeder buro’s. Ik pakte het briefje en las het ook eens door en schoot in de lach: zijn vader is steuerbeamte en zijn moeder buroverkauferin 

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada