calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Geluksmomentjes

Het bos van Krantz…..

We blijven genieten van het prachtige weer. In de tuin en aan het strand leek het nog wel zomer maar in het bos zijn de tekenen van de herfst al duidelijk aanwezig. Ik ben graag in het bos: de rust, de mooie herfstkleuren en het geknisper van de bladeren onder je schoenen.

Mijn camera mee want er is zoveel moois te zien, Friso en ik waren op paddestoelen zoektocht en we hebben heel wat verschillende gevonden. Vraag alleen niet hoe ze heten want ik ken er maar een paar. Aan de rand van het bos staat Katrien met haar prachtige veulen Fleur en daar hebben we altijd wat lekkers voor bij ons.

Friso klooit ondertussen heel wat af, klimt in bomen en probeert droog de overkant van een slootje te halen over een omgevallen boomstam. Ik slenter er achteraan, zoals gezegd met mijn camera en Alfa. En ik geniet, van de rust, mijn vrolijke mannetje, mijn grappige hond en van al het moois om me heen, wat is de natuur toch mooi. Momentjes om te koesteren……

27092009943Dsc_6696

Dsc_6699Dsc_6720

Dsc_6757Dsc_6761

Dsc_6764Dsc_6765

Dsc_6751Dsc_6742

Dsc_6724Dsc_6753

Dsc_6752Dsc_6774_5   

Dsc_6713Dsc_6715             

15 Responses to “Geluksmomentjes”

 1. J@n. schreef:

  Je hebt er weer een prachtige reportage van gemaakt Inge, zo zou ik zelfs de herfst nog mooi gaan vinden….
  Gr. J@n.

 2. sisely schreef:

  Ja gewoon genieten zolang het nog kan,prachtige foto’s zeg. Is Herfst aan het worden, al hoewel we best verwend zijn geweest door het lekker na-zomer weer type.Dat denk ik dat het nu wel echt voor bij is, en we nu echt naar de Herfst gaan.In ieder geval (het pakt niemand meer van ons af) dat lekker na geniet moment van de na-zomer.

 3. joke schreef:

  wat een mooie foto.s Inge, zo is de herfst om te zien net zo mooi als de zomer en nu heb je weer fijne wandelingen in de natur.
  Groetjes.

 4. Pia schreef:

  Gelukkig dat er ook nog dit soort momenten zijn, vast houden. Schitterend die paddestoelen

 5. inge schreef:

  super. en wat een gave foto, die in het water!
  goed dat je zo hebt genoten =)

 6. Billy schreef:

  prachtige foto’s, Inge!
  Ik ben ook heel graag in het bos, helaas zijn er niet zo veel van in onze omgeving.
  Maar komend weekend gaan we met de vriendenbende naar de Ardennen, en daar zal zeker een boswandeling op ons programma komen!
  Groetjes!

  NB. ik werk nog tot eind oktober in 2-ploegenstelsel

 7. Leo schreef:

  Bij jou in de omgeving zit de herfst er al aardig in hoor. Ik heb gisteren net aan een paar zwammen op een oude boomstam gevonden. Maar ik moet vermoedelijk eens naar het A’damse Bos of zo om echte paddestoelen te zien. Mooie en sfeervolle foto’s, goed verhaal!

 8. Corina schreef:

  Mooie foto’s Inge! Die rood met witte stippen, zie je niet overal.
  Enne wat die 3e topper betreft….Ik heb geen idee, had gehoopt dat Geer weer terug zou komen, maar geloof dat dit niet door gaat. Afwachten maar weer!! Groetjes

 9. Elmar schreef:

  Mooie foto’s Inge! Het was echt genieten in het weekend! Helaas is het nu minder mooi en eigenlijk weer om lekker met een boekje in een hoekje te gaan zitten!
  groetjes,
  Elmar

 10. Jeroen schreef:

  Ja heerlijk he die rust in een bos. Even heerlijk weg zijn van de drukte. Hoe verder van de bewoonde wereld hoe liever het me is. Mooie foto’s Inge.

 11. Maurice schreef:

  geweldig inge! Zo! de focus leggen op alles wat er wél is, en dat is heel erg veel!!
  genieten van dit alles is onderdeel van de weg naar je herstel!!
  Ik had jaren een hekel aan de herfst, maar nu leer ik m steeds meer waarderen, al die prachtige balderen ook!!
  ik ga koffie drinken want ik heb dadelijk een pijnstiller nodig, vanwege blauwe vingertoppen ;))

  doei!

 12. peet schreef:

  Geweldig Inge wat een rijkdom zo dichtbij en prachtig die foto’s van die paddestoelen en de natuur, Ik kan me voorstellen dat je hiervan geniet.

 13. inge schreef:

  (dacht nog aan je gister in elswout. gaan we nog ’s afspreken?!!)

 14. Inge schreef:

  @ Inge,

  ik mail je net met dezelfde vraag 🙂

 15. Aukje schreef:

  Wat een mooie foto’s zeg!!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada