calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Partijtje van Friso

Een piekenmiddag partijtje…..

Oké oké, het is al een paar maandjes geleden dat Friso jarig was maar we hebben van de week zijn partijtje dan E I N D E L I JK gevierd. En wat voor ééntje…..

De kermis kwam naar het dorp en de eerste middag is altijd piekenmiddag, dwz dan zijn de meeste attrakties goedkoper (vroeger was alles dan een piekie maar dat is ondertussen al heel erg lang geleden.)

De kids kwamen en na het cadeautjes geven zijn we dus met ze naar de kermis gegaan. Ik had de kinderen allemaal een eigen buideltje gegeven met geld zodat ze zelf konden beslissen wat ze wilden gaan doen.

Nadat ze eerst in het lunapark waren geweest besloten de mannetjes dat ze allemaal in de spin wilden. Maar, wat bleek, de spin stond stil met allerlei mensen in de bakjes. Zelfs na een half uur hadden ze dat ding nog niet aan de praat en zijn de mensen eruit geklommen via ladders…..

Dus toen zijn we maar gaan ballen gooien, ballen vangen enz en langs de gokapparaten gegaan. Want ja, het blijft een dorpskermis natuurlijk, daar staat niet zo heel veel 🙂 Tussendoor hebben we nog een oliebol en een suikerspin gegeten en toen iedereen van zijn geld af was zijn we nog poffertjes gaan eten.

Daarna brachten we alle boys weer naar huis met hun gewonnen prijzen én een zuurstok (want hee, t is een kermispartijtje he?) Ze vonden het allemaal reuze geslaagd en vroegen of we het volgend jaar wéér gingen doen. (Nou nee, dan verzinnen we wel weer iets anders.)

En de mooiste opmerking kwam van vriendje Wout die met een diepe zucht zei: "Ik ben zo blij dat ik met u naar de kermis mocht. Want van mijn ouders mag ik nog niet gokken"……..

0909200989709092009898   

 

11 Responses to “Partijtje van Friso”

 1. J@n schreef:

  Het brengt nostalgische herinneringen bij mij naar boven en ik weet zeker dat het bij die knapen op mijn leeftijd ook zo zal zijn. Wat was dat toch heerlijk vroeger, kermis!
  Gr. J@n.

 2. miss Marple schreef:

  Wat een leuk idee om naar de kermis te gaan, en de kids allemaal hun eigen buideltje met geld te geven! Wat zullen ze een plezier ghad hebben!!! De foto’s spreken al voor zich!
  Groetjes Mar

 3. Pia schreef:

  Zeer geslaagd dus, maar je hebt wel naam gemaakt he met je gokpartijen hahahah

 4. Leo schreef:

  Kermis, zo lang geleden al weer dat ik daar overheen heb gezworven. Meiden jagen (..) en rijden in autoscooters. Niet de botsauto’s, maar je had toen nog een ovale baan met mini-raceauto’s met van die scootermotoren achterin. Heerlijk. De magische schijf waar je moest zien tot het laatst te blijven zitten, en het spookhuis. Nits zo leuk als daarin met een meisje aan je zijde te genieten van haar pogingen beschermd te worden tegen de plastig engerds die daar waren verborgen…..Die draaimolens en de moderne alternatieven zijn niets voor mij, dus mij hoeven ze daar nooit uit te halen…ik ga er never-nooit in….Hoe zou het zijn met de elektrische dame, die met haar blote handen tl-buizen liet branden…?

 5. gelukkig zijn voor mij de kermissen voorbij…

 6. Sisely schreef:

  Zo dat is een feestje dat goed bevallen is, en een gokje wagen moet ooit kunnen.

 7. Billy schreef:

  het zal vast heel plezant geweest zijn, Inge
  Ook voor jou?

  Groetjes!

 8. Elmar schreef:

  Wat een leuk idee! 🙂
  De jongens zullen vast genoten hebben!
  Hopelijk zijn de ouders van heet jongetje dat niet mocht gokken niet al te boos geworden!
  groetjes en nog een fijne zondagavond!
  Elmar

 9. Dennis Haeck schreef:

  Leuk dat ze het allemaal zo naar d’r zin hebben gehad!

  Knuf!
  Dennis

 10. inge schreef:

  hahaha geweldig, die opmerking =)

 11. Maurice schreef:

  😉
  ik vond die gokapparaten ook zo bijzonder leuk. Vooral die bulldozer die die munten naar buiten schoof, ik mocht t óók van mijn moeder, wat heet: ze stimuleerde me zelfs!!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada