calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Ik zie het helemaal voor me πŸ™‚

Thomas is wezen stappen de avond er voor. Ik hoorde hem ’s nachts de trap oplopen en dat ging niet echt soepeltjes zal ik maar zeggen.

Dus ’s ochtends aan de ontbijttafel zeg ik tegen hem: "Volgens mij was jij niet zo zuiver meer toen je vannacht thuiskwam." Thomas schiet in de lach en zegt: Nou, dat kan wel kloppen. Ik fietste als een winkelwagentje. Ik wilde rechtdoor maar ging steeds naar links….." 

Photobucket

15 Responses to “Kleine kinderen worden groot”

 1. Jeroen schreef:

  Ja joh kleine jongetjes worden groot. Maar drinken op zijn leeftijd? Beter nog ebven niet.

 2. Inge schreef:

  He Jeroen, hij is onlangs (al) 18 geworden hoor…..

 3. J@n schreef:

  Dan gaat hij straks vast niet SP stemmen……
  Gr. J@n.

 4. Carola schreef:

  Heerlijk! Wat een leven heeft onze jeugd toch!

 5. Sisely schreef:

  In ieder geval hij is thuis gekomen dat is belangrijkste.Ja en kleine kinderen die worden groot en ouder en dan gaan ze drinken,alhoewel ze misschien wel te diep in hun glaasje gekeken hebben.

 6. Dennis Haeck schreef:

  Hahahaha… Geniale opmerking! Had hem zelf wel eens kunnen gebruiken… πŸ˜€

 7. Herman schreef:

  Nou knap hoor.
  Zolang hij dat allemaal nog weet en na kan vertellen gaat het nog best goed πŸ™‚
  Als de grote zwarte gaten gaan komen, moet je ff oppassen…..

 8. Pia schreef:

  Da’s wel goed verwoord… als een winkelwagentje. Maar dit is dus net iets wat ik niet moet weten hoe hij thuis komt. Ik heb vroeger heel wat meegemaakt met die drank en dat wisten die gasten hier ook. Dus die zorgden wel dat ik niks hoorde, of dat ik ze niet in die staat tegenkwam. Hahaha maar ja het hoort er bij he.

 9. inge schreef:

  heerlijk eerlijk =) ik zei dan vroeger, nou, dat viel reuze mee hoor hahaha!

 10. Leo schreef:

  Ach, de eerste keer aangeschoten voelt als dronken toch? En je moet dat een keer hebben meegemaakt om de juiste weg te vinden. Serieus leven kan altijd nog, als je jong bent moet je gewoon genieten van het leven…

 11. Billy schreef:

  hahahaha, goed verwoord in elk geval, Inge!
  Alweer een nieuw stadium in het leven…gaat vlug hé?

  Groetjes!

 12. Aukje schreef:

  Zou Loesje geschreven kunnen hebben.
  Boekje maken met die uitspraken!!

 13. Elmar schreef:

  Hahaha! Fietsen als een winkelwagentje, die houden we erin! Geweldig!
  groetjes,
  Elmar

 14. Sas schreef:

  Hihihi, dat is wel een briljante uitspraak. Die ga ik onthouden πŸ™‚

 15. Maurice schreef:

  Ik kan me nog herinneren dat ik de eerste keer dronken was, ik kwam thuis en ging op de bank liggen en plaste die totaal onder. Ik had die ochtend heel wat uit te leggen aan mijn ouder…
  fijn weeknd!!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada