calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Pechvogel

Brekebeentje…

Kijk m nou zitten. Wat kijkt hij blij he? Not…Deze pechvogel deed een poging om op zijn fiets te stappen. En toen hij met zijn standbeen op de trapper stond en zijn andere been over zijn zadel zwaaide voelde hij een krak in zijn knie en zakte er spontaan doorheen. Waardoor hij viel en op de grond terecht kwam.

In een mum van tijd was zijn knie zo dik als zijn dij en hij belandde op de spoedeisende hulp. Op de foto’s zagen ze wel ‘iets’ maar zijn knie was te dik om goed te kunnen beoordelen. Dus met een drukverband erom gingen we weer richting huis.

De andere ochtend belde het ziekenhuis echter op dat de foto’s opnieuw beoordeeld aren en dat er een flinke verdenking bestond van een breuk (laterale condyl) Dus op stel en sprong weer terug naar het ziekenhuis waar ze deze brace hebben aangemeten.

Ondertussen zijn we een week verder en zit Thomas nog steeds met zijn knie omhoog. De zwelling is nog steeds niet afgenomen en de artsen denken aan serieus trauma van de banden en wie weet wat nog meer. Een mriscan moet dat uitwijzen maar zoals gezegd: de knie is daar nu nog te dik voor. Van de week moeten we terug. Dan hopen we meer te horen. En het liefst positief nieuws!

 

image

8 Responses to “Pechvogel”

 1. J@n. schreef:

  Hè Inge, wat een vervelend bericht. Ik heb echt met jullie te doen, natuurlijk in de eerste plaats met het slachtoffer, maar ook met jou als ‘mantelzorger’ want ook dat is geen pretje.
  Sterkte en beterschap!

 2. Leo schreef:

  Ja dat is ernstig balen natuurlijk bij dit mooie weer….pfff…Vakantieplannen in duigen dus?!
  Sterkte en beterschap voor de patient!

 3. inge schreef:

  jeetje, meis, en dat van ff op de fiets stappen? gekkenhuis! heel veel sterkte voor Thomas!!!

 4. Billy schreef:

  het houdt maar niet op bij jullie blijkbaar…
  Wens ‘m een snel herstel toe, Inge!

 5. Aukje schreef:

  Ohhh, en dat met dit weer.
  Sterkte.

 6. joten schreef:

  amai, ferme tegenslag!
  en dan nog eens in zo’n hitte!
  hopelijk weet je nu al meer en beter nieuws,
  wens hem veel sterkte!

 7. Desire schreef:

  Nou ja, gats! Wat een pech weer 🙁
  Hopelijk valt het mee en krijgt Thomas inderdaad positief nieuws.
  Sterkte met hem en ik wens jou met spoed betere tijden.

 8. sisely.nl schreef:

  Sterkte voor je zoon, en hopen op goed nieuws.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada