calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

We zijn weer thuis!

Zo ga je op vakantie, zo ben je weer thuis. Sjonge jonge, het is echt omgevlogen…… Maar wat hebben we het heerlijk gehad 🙂

De Dordogne is een schitterend gebied en de kids hadden al snel aanspraak op de camping en vermaakten zich prima. Thomas was na een dag al DJ in de disco van de camping, helemaal leuk! Ook hij had een hele leuke vrienden/vriendinnengroep waar hij veel mee optrok.

We hebben wat uitstapjes gemaakt, schitterend vuurwerk gezien op quatorze Juilliet en lekker ontspannen aan de rand van het het zwembad gelegen. We aten als we trek hadden, gingen naar bed als we moe waren en stonden pas op als we wakker werden, het was genieten met een grote G!

Op de terugweg hebben we nog 2 daagjes Parijs gedaan, de favoriete stad van het hele gezin. Voor een ritje door de stad draait Nic ondertussen zijn hand niet meer om en nadat we onze spullen in het hotel hadden gebracht reden we dwars door Parijs en hebben we de auto recht onder de Notre Dame geparkeerd.

Daarvandaan zijn gaan wandelen langs de Seine en naar het Louvre gelopen, over pont neuf, het grand palais, het place de la Concorde enz. Ook hebben we de jongens laten tekenen op place du tertre. Door dezelfde kunstenaar die ons heeft geschilderd zo’n kleine 20 jaar geleden. We zijn ook naar Roland Garros geweest en vooral Rogier en ik vonden dat geweldig! En in Parijs hebben we ook Thomas zijn 18e verjaardag gevierd. Hoog op de Eifeltoren, met letterlijk de wereld aan zijn voeten, kreeg hij zijn verjaardagscadeau van ons.

En nu zijn we dus weer thuis, ligt de was weer gestreken in de kast en genieten we van ons laatste vrije weekje.

Dsc_6074Dsc_5936

Dsc_6085Dsc_6136

Dsc_6193_2Dsc_6086

Dsc_6089Dsc_6042

Dsc_5968Dsc_6031

Dsc_5945Dsc_6103

Dsc_6217Dsc_6299

Dsc_6282Dsc_6319

Dsc_6336Dsc_6428                

11 Responses to “We zijn weer thuis!”

 1. J@n. schreef:

  En je hebt er hele leuke foto’s aan over gehouden Inge.
  Fijn dat jullie zo lekker hebben kunnen ontspannen en al is het dan wel snel gegaan, da herinnering blijft!
  Gr. J@n.

 2. peet schreef:

  Oh Inge het klinkt geweldig, lekker uitgerust en gezond weer allemaal thuis en nog gefeliciteerd met thomas zijn 18e verjaardag orgineel om op deze manier je cadeau te krijgen hihihihi. Maar goed het echte leven gaat weer beginnen oftewel terug naar de realiteit en nu weer uitkijken naar volgend jaar.

 3. joke schreef:

  Fijne vakantie lijkt me ’t luie leven en cultuursnuiven het kwam allemaal voorbij.Je wordt natuurlijk ook nog helemaal verwend door al die mannen van je.
  groetjes.

 4. inge schreef:

  heerlijk =) meis, goed gedaan! goed genoten! leuke foto’s ook!

  tot snel X

 5. sisely schreef:

  zo te zien hebben jullie lekker genoten met z’n allen. Ja jammer dat naar alles een eind aan komt, en dat de sleur dan weer begint.

 6. Billy schreef:

  mooie foto’s, Inge.
  Het blijkt overduidelijk dat jullie genoten hebben…
  Werd de bierviltjescollectie intussen aangevuld?… 😉

  Groetjes!

 7. Pia schreef:

  Inge het ziet er perfect uit, heerlijk ik zou zo in de auto springen. Hier kan je zeker weer even op teren. Welkom terug

 8. Dennis schreef:

  Fijn dat jullie het zo naar het zinnetje hebben gehad! Rust nog even lekker uit!

  Knuf!

 9. Herman schreef:

  Ziet er helemaal gezellig uit daar.
  Lekker weer gehad ook dus?
  Dat was hier nog wel een beetje wisselend.
  Leuk ook om Parijs in te rijden. Dat doen de meesten toch niet zomaar.
  Mooie foto’s!
  X,
  Herm

 10. Leo schreef:

  Hoi, goed dat jullie er weer zijn en zo te lezen echt hebben genoten. Leest als het prototype van een vakantie in het buitenland. Jullie zijn ook nog naar dat leuke Parijs geweest….top hoor! En dan nog een week in het tropische Nederland….

 11. Maurice schreef:

  Ik kom net van andere inge en daar ging het oa over genieten. Zo te lezen én te zien is het jullie geweldig goed afgegaan!
  Roland Garos, jeee! Lijkt me ook gaaf dat eens te bekijken….

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada