calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Het begon als een gewone zaterdagavond….

Heli We zaten buiten in de tuin te barbecue-en toen er ineens een politiehelikopter aan kwam vliegen en laag boven ons buurtje rond bleef cirkelen. Na een minuut of 5 besloten we eens aan de voorkant van ons huis te kijken. En wat we toen allemaal zagen……

Er stonden 2 politieauto’s en een drijfnatte agent stapte net uit de sloot en riep: "als je een natte man ziet met ontbloot bovenlijf moet je ons direct roepen of 112 bellen." Oké dan…… en ik heb direct maar even alle ramen en deuren op slot gedraaid.

Ondertussen kwamen er steeds meer ramptoeristen mensen kijken wat er aan de hand was en toen zijn we ook maar de straat opgegaan. Ja, hoe vaak gebeurt het nu dat er zich wild west taferelen in je straatje afspelen? Er bleven politieauto’s aan komen rijden en agenten met kogelvrije vesten en de agenten met politiehonden kamden ondertussen de slootkant uit.

Ondertussen hoorden we dat er een overval in Leiden was geweest waarbij een steekpartij had plaatsgevonden. En dat de overvaller na een achtervolging onze straat was ingevlucht. De agent en hij waren samen in de sloot beland maar de overvaller was ontkomen.

Het zoekgebied werd na zo’n 3 kwartier wat uitgebreid en opeens bleef de helikopter doodstil hangen en hij zakte nog lager dan dat hij al vloog. Kennelijk hadden ze hem in het vizier….. Politieauto’s en motoren reden met grote snelheid de straat weer uit. Rogier en ik zijn toen via de tennisbanen in onze straat op een stukje grond bij de spoorbaan terechtgekomen. Daar zagen we de agenten weer en echt een paar tellen later waren wij, op veilige afstand dat wel, getuige van de arrestatie.

Dsc_5864Motoragent

Agent_bewerktDsc_5882_bewerkt 

Dsc_5885_2Dsc_5886_2

Dsc_5883Dsc_5892_bewerkt

GepaktGepakt_1

Klik op de foto voor een groter formaat. Om privacyredenen zijn de agenten niet herkenbaar in beeld.

11 Responses to “Spanning en sensatie in de straat”

 1. Aukje schreef:

  Zo maak je nog eens iets mee!!!

 2. Billy schreef:

  wow, Inge, zo’n dagje maak je maar eens in je leven mee denk ik zo…
  Tenzij je in Chicago of zo woont…

  😉

 3. Jeroen schreef:

  Bij jou gebeurt er tenminste nog wat he. En het levert je nog logvoer op ook.

 4. sisely schreef:

  Ai jakkie zeg.Je moet er niet aan denken.Gelukkig dat er niks gebeurd is met jullie.

 5. Leo schreef:

  Ja, dat is hier toch wat gebruikelijker. Al was het maar om de verschillende ongelukken op de snelwegen. Zoals vorige week donderdag op de A2. Drie bussen die op elkaar klapten en zorgden dat van overal en nergens de hulptroepen kwamen aansnellen. Ook de traumaheli vloog laag over onze wijk heen toen. Eind vorig jaar maakten we ook eens zoiets mee als jij nu beschrijft. Om half 11 ‘s-avonds vloog die politie-Bolkow vlak boven ons en scheen met zijn zoeklichten door de straten voor onze huizen. Bleken ze ook op zoek naar een stel (Poolse) inbrekers. Twee van de drie pakten te op, de derde dook ook ergens onder en die vonden ze pas de volgende dag of zo….blijft angstaanjagend…maar ook spannend..

 6. Pia schreef:

  Ik heb dat 1 keer meegemaakt toen het postkantoor waar Arno toen werkte was overvallen, en dat bericht had ik al gekregen toen het nog gaande was. Maar toen ik die helikopter zag heb ik alles op slot gegooid. Stelletje randdebielen.

 7. miss Marple schreef:

  Spannend hoor, zoiets in je buurt! Jij woont bepaald niet in een saaie omgeving. 😉 En je hebt er ook nog een mooie fotoreportage van gemaakt!
  Groetjes Mar

 8. Dennis Haeck schreef:

  Jeetje, het wordt nog een het wilde westen daar… Wel spannend, maareee… als ze met getrokken pistolen lopen kan je toch beter binnen zijn?

  Ook een hele lekkere vakantie voor jullie! Geniet ervan en ik hoop dat jullie mooi weer hebben, want dan hebben wij het ook!!!

  Knuf!

 9. Jenny schreef:

  Sssssssspannend!!!!!!!Bizar hè, om zoiets te zien en mee te maken! Bij mij achter was er ooit eens een arrestatieteam, compleet met stenguns en al, achter de bomen en op het dak,zij waren op zoek naar een gewapende verdachte!
  Groetjes!

 10. inge schreef:

  jeetje meis! dat maken jullie weer mee!!! en nog foto’s genomen ook, zou ik op zo’n moment helemaal niet aan denken hahaha goed man!

 11. maurice schreef:

  hallo inge,

  ben er lang niet geweest, vanag aug ben ik er weer regelmatig.
  Ik val gelijk in een heftig logje, doet me denken aan de ‘streets of san francisco’.

  ik hoop dat jullie de schrik te boven zijn, enne: maak er een mooie zomer van!

  groetjes v maurice!!!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada