calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Vacance de France 2013

Niet gedacht, toch gegaan…

En op de 1e dag van onze zomervakantie zaten we in het ziekenhuis. Een deja vu want zo begon onze vakantie vorig jaar ook! Alleen toen voor mij en nu voor Thomas. De uitslag van de mriscan luidde: een breuk in de knie en een scheur in een band. Hij kreeg een speciale brace aangemeten en het advies vooral veel te rusten. Dat deed hij al weken… Of hij eventueel mee mocht op vakantie vroeg ik?  Ja dat mocht mits hij daar ook maar veel zou rusten. Daar zou ik goed op letten beloofde ik en met een afspraak voor een maand later gingen we naar huis.

Om daar vervolgens meteen te kijken wat er nog vrij was in la douce France. We vonden een paar opties en legden die aan de jongens voor. Er werd unaniem gekozen voor de Doubs, een streek tegen de Zwitserse grens aan gelegen. We konden bijna direct onze koffers inpakken want een paar dagen later waren we er al. Een mooie camping in een schitterende omgeving met een paar grote meren waarin je kon vissen, iets wat de mannen graag deden. Je kon er ook op waterfietsen, kano-en en er was een heuse survival baan hoog tussen de bomen. Er was een prachtig zwembad en, ook niet onbelangrijk, het was schitterend weer!

We hoefden niets en genoten volop. Het laatste jaar was heftig en vol met emoties en wat was het heerlijk om nu eens even niets te hoeven. Deze vakantie was een cadeautje. We hebben gelachen, genoten, lekker gegeten en gedronken en waren gewoon 14 dagen even alleen met elkaar als gezin. En dat was TOP!

Vlakbij was het  museé national de l’automobile met daar o.a. de Bugatti collectie van Fritz Schlumpf. Daar moesten we natuurlijk een kijkje nemen. En de mannen, maar ik ook hoor, vonden het supergaaf! Een ander bijzonder uitstapje was naar le saut du Doubs. Na ruim een half uur varen, deels door Zwitsers grondgebied, kwamen we bij een hele grote waterval uit. De kracht van het water, de mooie natuur… genieten met een grote G.

Met pijn in ons hart zijn we weer vertrokken naar huis maar het is wel een plekje waar we vast nog een keertje naar toe terug zullen keren.

image

image

image

image

image

image

12 Responses to “Vacance de France 2013”

 1. J@n. schreef:

  Heel mooi Inge.
  Doe je het volgend jaar gewoon nog eens dunnetjes over! 😉

 2. joten schreef:

  heel leuk dat jullie zo genoten hebben,
  het strààlt gewoon van de foto’s af!!!

  (goh, en ik zou al gaan voor de Bugatti’s alleen al :-))

  hoe is de knie ondertussen?
  echt veel “echt rusten” zie ik op de foto’s niemand doen 😉

 3. Desire schreef:

  Dat ziet er vakantie-achtig uit! En net als Joten vraag ik me af of er wel gerust werd … wat een actiefoto’s! Hoe gaat het nu met Thomas zijn knie?

  • Inge schreef:

   Thomas heeft alleen op krukken rond gehobbeld. Kon niet zwemmen maar wel in het water ‘staan’ en lekker op het randje zitten. De brace geeft veel steun waardoor hij ondertussen thuis zonder krukken kan rond scharrelen. Zonder brace zakt hij er direct doorheen. Dus hij is op de goede weg maar voorlopig is hij hier nog wel ‘zoet’ mee.

 4. inge schreef:

  wat lekker nog meis en thomas zo te lezen ook wel genoten. top. lekker met de family! ^^

 5. Billy schreef:

  ziet er prachtig uit, mij lijkt dat avonturenpad het aantrekkelijkst
  Volgend jaar een vakantie zonder problemen?

  Groetjes!

 6. Geweldig voor jullie om zo vakantie te vieren.
  Er is altijd wel wat maar volgens mij was dit helemaal top!

 7. Leo schreef:

  Mooi verslagje met lekker plaatjes. Dank voor die uit dat museum, als liefhebber geniet ik er oprecht van. Zoals jullie deden bij het bezoek. Je oogt trouwens uitermate slank….knap hoor…..vakantiedoelstelling of gewoon bewust??

  • Inge schreef:

   Thanks Leo, geen vakantiedoelstelling en ook niet helemaal bewust maar door die leveraandoening ben ik heel veel misselijk. Maar ach, elk nadeel heeft zn voordeel zou Johan Cruijff zeggen…. Ja dat museum zou zeker wat voor jou/jullie zijn. Je kan je daar urenlang vermaken. Erg mooi opgezet!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada