calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Ik leef nog….

Poosje stil geweest…

Het was stil hier de laatste maanden. Wel op mijn blog, niet in mijn leven. Het was een heftige periode, emotioneel en fysiek gezien. Maar ik ben blij dat mijn leventje zich weer in wat rustiger vaarwater bevind en dat het fysiek ook weer wat beter met me gaat.

Tijd dus om er samen even tussenuit te gaan. Een dagje wellness bij Veluwse Bron is een echte aanrader. Een mooi complex in een even zo mooie omgeving. Heerlijk ontspannen kwamen we s’avonds laat in ons hotelletje in de bossen aan. Apeldoorn was ook erg leuk. We slenterden van terrasje naar terrasje. Mensen kijken is zó leuk. En ondertussen kochten we leuke dingen voor onszelf maar natuurlijk ook voor de jongens.

Het weekend vloog voorbij en heerlijk ontspannen kwamen we weer thuis waar zich prima had vermaakt. Wel makkelijk hoor, als je kinderen wat groter zijn….

image

 

8 Responses to “Ik leef nog….”

 1. geesje schreef:

  Hoi Inge, wat fijn om te lezen dat het weer beter met je gaat! Liefs van mij, ik blog bijna niet meer, de zin in het bloggen komt wel weer wat naar boven, ff afwachten dus. Op facebook ben ik nog wel actief 🙂

 2. geesje schreef:

  Tss, ik heb weer het verkeerde linkje ingetoetst, deze moet goed zijn hoor.

 3. Billy schreef:

  hey Inge,

  mooi dat je weer boven water komt, en dat alles rondom jou weer vlotjes z’n gang gaat.
  Ik kreeg toevallig vandaag een aanbieding in m’n mailbox voor een fietsvakantie in de Veluwe. Jammer genoeg past de periode niet in onze vakantie… Lijkt me een hele mooie streek
  Gelukkig kan mensjeskijken ook in eigen stad… 😉

  Groetjes!

  • Inge schreef:

   @billy: Het is zeker mooie omgeving om per fiets te verkennen. Er komt vast een andere gelegenheid. En wat je zegt: mensen kijken kan overal 🙂

 4. Aukje schreef:

  Jeuh, fijn je weer te lezen 🙂

 5. Dat is een tijd geleden……
  Leuk weer eens wat van je te lezen! Fijn dat het weer goed met je gaat en dat je van je uitje genoten hebt!
  Vriendelijke groet van mij!

 6. meninggever schreef:

  Goed te lezen dat je er met alle hobbels die bij het leven horen, weer bent. Meteen een verslagje van een leuk uitje met manlief. Apeldoorn, leuke stad met een groot achterliggend gebied als de Veluwe en met aantrekkelijkheden als Het Loo, De Echoput, Julianatoren, Apenheul en natuurlijk vliegveld Teuge….. Jullie hebben vast genoten…:) Welkom terug!

 7. inge schreef:

  jaaa, ineens zie ik je overal weer online. she’s back! ^^
  (ik wacht nog steeds op die dm van je? 😉

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada