calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

een blonde actie

lekker smart bezig…

Friso heeft sinds een paar maanden een nieuwe smartphone. Was de winstpakker bij de Makro dus ff op en neer naar Amsterdam. Een ritje van ca een half uur, zowel heen als terug. maar ja, het scheelde serieus geld, dus dat had ik er graag voor over.

Maar de telefoon liep vast en niemand die dat apparaat weer aan de praat kreeg. Dus bon zoeken, doosje gepakt en op en neer naar Amsterdam. Er stonden aardig wat mensen voor me dus ik wachtte rustig af. Toen ik aan de beurt was en mijn verhaal had gedaan pakte de verkoper het doosje, maakte het open en….. daar zat niets in…..

O ja, had m thuis nog ff aan de lader gelegd want de batterij was zo goed als leeg. De verkoper kon er wel om lachen, ik als een boer met kiespijn. En toen die verkoper vervolgens vertelde dat die telefoon bij ieder Phone house filiaal kon worden aangeboden baalde ik nog meer.

Dan had ik het op mijn fietsje in slechts 5 minuten afgekund! Zucht….

image

 

 

 

 

5 Responses to “een blonde actie”

 1. geesje schreef:

  WHAHAHAHA, gek wicht! Het zou mij ook kunnen gebeuren hoor, ik ben soms ook zo blonT wat de nieuwste snufjes op dit gebied betreft!

 2. Desire schreef:

  Hahaha! Maar wel balen natuurlijk als je daar staat.
  Leuk dat je weer terug bent, welkom!

 3. Aukje schreef:

  Ik wilde al zeggen, “daarvoor hoef je toch niet op en neer naar A’dam?” Maar evenzo, flink balen, stiekem ook wel een beetje lachen, sorry.

 4. meninggever schreef:

  Tja, wij hebben dat ooit ook gehad, met een Microwave-oven….stom, maar goed, toch teruggegeven..

 5. Billy schreef:

  hahahaha…duidelijk blond ja!

  😀

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada