calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Eindelijk: le coupe de musquetaire

Roger Federer, mijn tennisheld, heeft eindelijk Roland Garros gewonnen. Na 3 verloren finale’s in 2006, 2007 en 2008 zag hij dit jaar kans om de finale te winnen. Zijn angstgegner, Rafael Nadal, die in de voorgaande finales te sterk voor hem bleek (al was het maar mentaal) was al uit het toernooi geslagen door Robin Söderling, de andere finalist van vandaag.

Roger won vrij gemakkelijk in 3 sets en eindelijk mocht hij dan le coupe de musquetaire in ontvangst nemen. Het was een emotionele gebeurtenis, hij wilde Roland Garros zó graag winnen, en het is hem dus uiteindelijk gelukt. Roger heeft, als 6e speler aller tijden, geschiedenis geschreven doordat hij nu alle grand slams een keer gewonnen heeft, een geweldige prestatie!

Fed61Fed81

Fed121_2Roger_federer3_1418735c1_2   

Over een paar weken kunnen we gaan genieten van de wedstrijden op Wimbledon. Maar eerst komt nog de Ordina open in Rosmalen. En daar ga ik, met mijn tennismaatjes, naar toe. Maar de kans is groot dat Rogier en ik volgend jaar samen naar Parijs gaan want zo’n grand slam bezoeken…..da’s toch wel een hele grote wens van ons….

5 Responses to “Roland Garros 2009 *a dream came true*”

 1. Billy schreef:

  prachtig dat Roger uiteindelijk zijn zo verlangde zege beet heeft op Roland Garros!
  Ik denk dat zo’n grandslam ter plaatse volgen ook geweldig moet zijn, maar wel duur…

  Groetjes, Inge!

 2. inge schreef:

  heb aan jullie gedacht, hoor, toen ik het las (las, ja, want niks gezien natuurlijk hahaha ; )

 3. Elmar schreef:

  Wimbledon! Ik verheug me er nu al op!
  Er gaat niets boven good old Wimbledon!
  Gedurende de jaren dat ik in Engeland woonde ben ik er meerdere keren geweest, geweldig!
  Ik hoop voor je dat je ook de kans krijgt om een grand slam toernooi te bezoeken!
  groetjes,
  Elmar

 4. Dennis Haeck schreef:

  Ik heb het afgelopen week ook een beetje gevolgd! En de wedstrijd gisteren ook bekeken! Het is hem gegund ook al vond ik zijn tegenstander heel sympathiek! Nu nog een keer Wimbledon winnen en hij is echt uniek!

  Knuf!

 5. sisely schreef:

  Gewoon blijven dromen misschien komen ze dan volgende jaar uit, was echt een spannende wedstrijd heb hem ook gezien op tv.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada