calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Aapjes maken

stichting FLOWGI…

Ronald, Een oud collega van me, heeft samen met zijn vrouw een weeshuis in Indonesië. Wij dragen deze stichting een warm hart toe en niet alleen wij, ook andere collega’s van me.

Kinderkleding, schoenen, beddegoed we verzamelen het allemaal en weten dat het op een goed plekje komt. En eens in de zoveel tijd duik ik de Action even in en koop daar zeep, bodylotion, shampoo en tandpasta en breng dat bij hen langs want dat zijn luxeproducten voor daar. Echt waar, ik kan me echt weleens schamen dat wij uit zoveel soorten kunnen kiezen in de wetenschap dat daar niet eens te kiezen valt….

Karlijn, de vriendin van Thomas, is nogal handig en had 2 sokaapjes (knuffeltje gemaakt van sokken) gemaakt voor de kindjes aldaar. En toen ontstond het plan om voor alle kindertjes in het weeshuis een sokaap te maken. Collega’s konden sokken doneren, of geld, en bij ons thuis heb ik met behulp van Karlijn en een aantal collega’s, een groot aantal apen gemaakt. Er zijn er nu 47 af. Bijna op de helft. Het komt helemaal goed.
Kerst 2014 krijgen alle kindertjes een sokaap als cadeau. Ik zou de gezichten weleens willen zien als die kindertjes allemaal een eigen knuffeltje cadeau krijgen…

image

image

4 Responses to “Aapjes maken”

 1. Desired schreef:

  Wat een mooie apekoppies! Daar zijn de kindertjes van het weeshuis vast erg blij mee, mooi initiatief!

 2. Desire schreef:

  Die apekoppies zien er mooi uit! Daar zal het betreffende weeshuis erg blij mee zijn!

 3. geesje schreef:

  Wat leuk Inge!!!!!

 4. geesje schreef:

  Kom je hier ook es weer kijken Inge?

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada