calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

appeltje-eitje

Wat een ei…

We aten pasta en ik vroeg aan de mannen of ze er een eitje bij wilden.  Thomas en Nico wilden graag een gebakken eitje, Friso hoefde niet en Rogier bleef stil dus ik herhaalde mijn vraag: “Wat voor eitje wil je Rogier: gebakken of gekookt?” “Uhhh ja” zei Rogier “wat is het verschil ook alweer?”

Nadat iedereen was uitgelachen begon hij omstandig uit te leggen: “ja nou, ik wil een eitje, met een hele dooier en zonder schil. Maar is dat nu gebakken of gekookt?” Ik dacht bij mezelf: hij zal wel een gebakken eitje willen met een hele dooier.

Even later gingen we aan tafel. “Is dat mijn ei?”vroeg Rogier en wees naar het ei wat ik voor mezelf gekookt en gepeld had. “Nee deze” wijs ik naar het zeer goed gelukte gebakken eitje. “Oh maar ik bedoelde dus zo één” zei de lieverd.

Zucht…

ei
 

 

 

 

9 Responses to “appeltje-eitje”

 1. Het is wat met die eitjes; puberzoon wilde als klein ventje uitleggen dat hij een spiegelei wilde. Totale abracadabra wat hij nou bedoelde (gebakken, hard of zacht gekookt, weet ik het) tot het uiteindelijk een ei-met-een-balletje werd als uitleg. Nog erger; dat is er altijd ingebleven als ik eieren bak; pannenkoekenei of ei-met-balletje 🙂

 2. geesje schreef:

  Haha, herkenbaar. ik zucht ff met je mee!

 3. J@n. schreef:

  Tja Inge, alles moet geleerd worden. 😉

 4. joke schreef:

  Hahaha, heel mooi. Zo schijnt het ook nog een hele klus te zijn voor ” a ” technische koks om water te koken. 🙂

 5. Heeft hij gestudeerd?
  Dan kan je hem zo een verstrooiing niet kwalijk nemen ;_)

 6. Aukje schreef:

  Eitje erbij? 🙂
  Ik ben off voor 4 weken, want, vakantie !!

 7. Billy schreef:

  sjonge, hij heeft dringend wat culinaire wijsheid nodig!

  🙂

 8. Leo schreef:

  Hij kan dus duidelijk nog niet echt goed kiezen? Misschien volgende keer het ei bewerken zoals de Chinezen dat vaak doen bij hun gerechten, lijkt gebakken maar is eigenlijk gekookt in een wokpan en oogt anders dan het smaakt…

 9. inge schreef:

  en ’t is nog wel zo’n slimmerd! eten jullie zeker niet vaak een eitje hahaha 😉

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada