calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Happy Birthday Thomas….

Een stoer cadeau…

Thomas was afgelopen week jarig en dus moesten Nic en ik weer een origineel cadeau verzinnen. En dat is ons inziens wel gelukt.

Dus kreeg hij op zijn verjaardag een kaart van ons met daarin de datum en tijd dat hij van de Euromast in Rotterdam mocht abseilen. Zijn ogen gingen stralen toen hij het las. “Cool” wist hij uit te brengen en we krengen een dikke knuf. Het cadeau viel dus in goede aarde.
Nu was hij onlangs al wezen parachute springen op Texel dus we hadden al zo’n vermoeden….

We reden naar Rotterdam en toen we in de buurt waren zagen we al 2 mensen hoog bovenin de Euromast hangen. “Het is hoger dan ik dacht” hoorden we vanaf de achterbank. Nic en ik keken elkaar aan en knikten instemmend. “Ja 102 meter” wist Friso te melden.

Maar stoer als Thomas was gingen we naar boven, liet zich in een tuigje hijsen en luisterde hij naar de instructies. Toen liep hij, met knikkende knietjes richting de rand van het platform. Hij haalde diep adem, en klom voorzichtig over de rand. Na nog een laatste fotomomentje liet hij zich langzaam naar beneden zakken.

Wij renden snel de trap af en ja hoor, hij kwam voorbij het restaurant, bleef ff hangen voor nog een fotomomentje en vervolgde zijn afdaling. Wij trokken een sprintje richting de lift om naar beneden te gaan zodat we de rest van de afdaling van daar konden volgen.

Met een grote glimlach op zijn snoet kwam hij uiteindelijk beneden. Hij had het supercool gevonden. Tuurlijk was het eerste stukje wel ff eng maar al snel kon hij zich daar overheen zetten en genieten van het moment en het prachtige uitzicht.

image

image

 

7 Responses to “Happy Birthday Thomas….”

 1. Billy schreef:

  fantastisch!!!

 2. Desire schreef:

  Wauw!! Echt stoer!! En gefeliciteerd!! Een origineel verjaardagscadeau πŸ™‚
  Zo hadden wij jongste verrast met een rondvlucht vanaf vliegveld Teuge voor 2 personen. En zo vloog hij heel stoer samen met z’n pa over ons huis, zij konden ons, oudste en ik, zien zwaaien. Jongste mocht sturen, alleen het opstijgen en landen deed de piloot. Was een geweldige ervaring πŸ™‚

 3. inge schreef:

  echt heel gaaf! ^^

 4. J@n. schreef:

  Alsnog gefeliciteerd met de verjaardag van jullie zoon.
  Heel origineel dat cadeau, maar ik zou het toch liever houden bij het geweldige uitzicht, daar ging ik niet voor aan een kabeltje hangen, maar het was dan ook geen cadeau voor mij, maar voor je zoon. πŸ˜‰

 5. geesje schreef:

  Alsnog van harte gefeliciteerd! Wat zijn je zonen toch kanjers he Inge?! Ik zou het echt wel in mijn broek doen wanneer mijn zoon dit zou doen! Ik geef dus gewoon een kleurboek, of zo iets, als cadeau. :p

 6. Leo schreef:

  Ik krijg al weke knietjes van het kijken naar die plaatjes….jemig….gaat hij werken bij de Mariniers of zo? Pfff…

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada