calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Wie appelen vaart….

wie appelen eet..

Sinds dit jaar zijn wij 2 appelbomen rijker in de tuin. Nu moet ik eerlijk zeggen dat we, toen we de bomen kochten, nooit de illusie hebben gehad dat we appetjes zouden krijgen maar kijk eens, hoe leuk is dit?

2 Jonagold appelboompjes in leivorm. De vorm en de maat boom sprak ons aan dus snel thuis in de aarde gezet. Binnen de kortste keren stonden de boompjes volop te bloeien en toen de bloesem was weggewaaid kwamen er kleine groene bolletjes voor in de plaats.

Wij keken elkaar aan en dachten: zou het dan echt???? En ja idd die kleine groene bolletjes werden kleine groene appeltjes. En nu hangen er ondertussen blozende appels aan de bomen. Bijna klaar om geplukt te worden.

Friso heeft ondertussen al bedacht wat we met die al die appels gaan doen: appeltaarten en appelflappen bakken. Mocht je nog een lekker recept hebben met appeltjes er in? Schroom niet en plaats het hieronder…

image

 

6 Responses to “Wie appelen vaart….”

 1. Billy schreef:

  wow, die dragen snel vruchten zeg!
  Aan recepten kan ik je niet helpen, wij maken zelden of nooit dessertjes klaar, Inge

 2. inge schreef:

  jaaa jonah gold (hihi) doet ’t goed! bij m’n schoonouders hing joon’s boompje ook al weer vol met bijna klare appels! ^^

 3. Als je appeltaarten gebakken hebt, bel me?
  Het is het allerbeste Hulkenvoer wat er bestaat.

 4. Leo schreef:

  Appeltaarten, appelsap, appelmoes, appelflappen, appelstroop, maar daar houdt het voor mij wel wat op……ik ben geen kok…..:)

 5. Desire schreef:

  Veel recepten met appels zijn lekker, voorál die van de appeltaarten, mjammie! Maar ook bijvoorbeeld in hete bliksem gaan appels, lekker in de winter 🙂

 6. J@n. schreef:

  Zo uit het handje eten kan toch zeker ook gewoon?

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada