calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Vakantie

Lille

Nadat ik bijna al mijn collega’s al een fijne vakantie had gewenst was het uiteindelijk ook mijn beurt om de deur (voorlopig) achter mij dicht te trekken.

Een vakantie in 2 delen want mijn moeder moest geopereerd worden. En ik had mijn ouders beloofd om dan mee te gaan naar het ziekenhuis en in de buurt te blijven. Dus zijn we eerst een paar dagen naar Lille geweest met zijn drietjes en daarna nog een week met het hele gezin naar Limburg.

Lille kenden we alleen van er langs rijden op weg naar vakantiebestemmingen maar wat een leuke plaats is dat zeg. Absoluut een bezoekje waard. We zaten in een mooi hotel midden in het centrum zodat we s avonds zo de kroegjes in konden duiken.  En ze kijken helemaal niet gek op als je je kind meeneemt.

Een geweldige stad, we hebben veel gezien en gedaan en genoten van elkaar. We hebben een dag een fiets gehuurd en zijn de stad op die manier gaan verkennen. Een heel avontuur dat we voor geen goud hadden willen missen. Fietsen op de kasseien is heel anders dan op de fietspaden in ons landje. We hebben veel bezienswaardigheden gezien en tussendoor lekker op terrasjes gezeten en gepicknickt in de mooie parken die de stad rijk is.

Voor het bezoekje dierentuin hebben we ons per fietstaxi laten vervoeren. De dierentuin was een leuk en wat nog veel leuker was: hij is gratis te bezoeken omdat de dierentuin eigendom van de stad is. Waar vindt je dat nog deze tijd?  Kortom de tijd vloog voorbij en voor we het wisten reden we weer naar huis om een paar dagen later onze koffers weer te pakken en met het hele gezin richting Limburg te rijden. Maar daarover meer in een volgend blogje.

image

 

image

 

6 Responses to “Vakantie”

 1. Desire schreef:

  Het is duidelijk te zien dat jullie genoten hebben, ziet er allemaal ook schitterend uit!
  Ik ken Lille ook alleen van ‘erlangs rijden’ op weg naar een vakantiebestemming. We hebben er een keer de weg gevraagd toen we per motor op vakantie gingen.
  Beterschap en sterkte voor je moeder en veel plezier bij het tweede gedeelte van jullie vakantie 🙂

 2. J@n. schreef:

  Mooie foto’s!
  En een leuk avontuur dat Lille.
  Nou maar wachten op de avonturen in Limburg. 😉

 3. Aukje schreef:

  Dat klinkt als een hele lange vakantie 🙂

 4. Billy schreef:

  Rijsel ligt hier dichtbij voor ons, en toch heb ik de stad pas enkele jaren geleden leren kennen.
  Jullie waren jammer genoeg een weekje te vroeg daar blijkbaar. Want afgelopen weekend was er de jaarlijkse braderie, waar miljoenen toeschouwers naartoe gaan!

 5. inge schreef:

  heerlijk ^^ en een gratis dierentuin, niet voor te stellen! hier had je met z’n 3tjes 60 euro neer moeten tellen, kun je een hoop lekkere drankjes van kopen in zo’n gezellig kroegje 😉

 6. Leo schreef:

  IK zag onlangs op TV een of ander vakantieprogrammma (Vlanderen Vakantieland??) over Lille. En ik was oprecht verbaasd over wat die stad zoal te bieden heeft. Idd vaak gepasseerd op weg naar het zuiden of terug naar het noorden., Nooit echt bezocht. Dus prima tip!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada