calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Vakantie part 2

Limburg…

Nadat het hele gezin weer compleet was (middelste zoon was vakantie wezen vieren in Portugal) pakten we de auto weer in en vertrokken we richting Weert om ons een week in het Limburgsche te vermaken. We begonnen de vakantie met zijn zessen want de vriendin van Thomas was ook mee maar na het weekend waren we met zijn viertjes want oudste zoon en Karlijn hadden andere verplichtingen.

We hadden een groot huis gehuurd op een vakantiepark middenin het bos. De eekhoorntjes liepen in de tuin, zo cute. Het weer was redelijk dus ook daar boften we mee. We hadden het ook hier prima naar ons zin. De kids vermaakten zich prima in het zwembad of op het park en wij deden eigenlijk niet zoveel. We waren zo ontzettend moe van alle zorgen omtrent mijn ouders en schoonzus dat lekker bij het zwembad liggen of op een terrasje zitten gewoon ff meer dan genoeg was.

Na een paar dagen vonden we de rust om weer wat te ondernemen. Zo wilden we de kerktoren in Weert beklimmen maar toen we voor de kerkdeur stonden bleek dat alleen op zaterdagen te kunnen. En zo belandden we uiteindelijk weer op een terrasje met, oh zo vervelend, heerlijke vlaai.

Het was fijn om weer eens onverdeeld aandacht voor de jongens te hebben want die zijn het laatste jaar echt weleens wat tekort gekomen omdat er elders zorg en aandacht nodig was. Des te harder kwam het telefoontje van mijn vader aan dat mijn moeder weer in het ziekenhuis was opgenomen. Ze was benauwd en bleek na onderzoek een longembolie te hebben. Gelukkig voor mijn vader was Thomas thuis en die is als een speer naar het ziekenhuis geracet.

Voor ons was de vakantie toen ook wel voorbij en het liefst hadden Nic en ik onze spullen ingepakt om direct naar huis te rijden. Maar Thomas had ondertussen een arts gesproken die had gezegd dat mijn moeder, ter ondersteuning, zuurstof kreeg en goed reageerde op de medicatie.  En dus hebben we besloten om voor de jongens te blijven. Maar voor ons voelde het niet fijn en ontspannen meer.

Gelukkig bleef mijn moeder goed reageren op de medicatie en was ze uiteindelijk nog eerder thuis dan wij. En kon ze ’s avonds genieten van een heerlijk stukje Limburgse vlaai die we nog hadden meegenomen…

image

 

8 Responses to “Vakantie part 2”

 1. J@n schreef:

  Hè wat vervelend nou met moeder, maar gelukkig is het verder tog nog wel leuk geworden in weert, dat kan bijna niet anders. Mooie foto’s!

 2. Leo schreef:

  IK herken die zorgen wel hoor. Wij maakten het in 1988 ook eens mee. Verbleven ook in zo’n vakantiepark met alles er op en er aan, aan de rand van Belgie. Omdat twee van de geliefde familieleden er slecht aan toe was en we weken, nee maandenlang hadden gezorgd voor hen, namen we even de tijd voor wat ontspanning en voor het kind dat toen vroeg om aandacht. Maar tijdens de trip ging het slechter en moesten we vroegtijdig terug naar huis. Vervelend! Je bent eigenlijk niet zorgenloos in zo’n periode. IK wens jullie erg veel sterkte bij het verwerken van alles en adviseer toch om af en toe even uit te breken hoor. Dat mag best…

 3. Desire schreef:

  Het onbekommerde is dan inderdaad weg als je ineens zo’n telefoontje krijgt. Gelukkig hebben jullie toch nog iets kunnen genieten. In ieder geval staan jullie stralend op de foto 🙂

 4. Aukje schreef:

  Dat zal zeker even moeilijk geweest zijn. Hopelijk blijft het goed gaan. Leuke foto overigens.

 5. inge schreef:

  fijn dat ze nog eerder thuis was dan jullie, maar snap dat die laatste dagen dan toch niet meer zo relaxed voelen.. verder goed genoten dus, prachtig daar, en leuke foto van de zonnebrillenbrigade ^^

 6. geesje schreef:

  Ach Inge, ik weet precies wat je bedoelt. Tijdens onze Septembervakantie op Kreta kregen wij net als twee jaar geleden) ook weer een bericht dat mijn pa weer was gevallen, heup weer gebroken en daarna een hersenbloeding. Hij ligt nu in het verpleeghuis, we zijn er druk mee maar ik doe het nog steeds met liefde. Hopelijk is je lieve mams weer wat opgeknapt! Enne…je weet het, ik vind je jongens een prachtig stel! Lieve groetjes, Gees

 7. Inge schreef:

  @Geesje: Bij jullie blijft het ook een periode vol met zorgen. Arme papa van jou. Ook verdrietig voor je moeder…..Sterkte!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada