calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Aapjes maken

Project voor Flowgi…

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik met een paar collega’s sokaapjes heb gemaakt voor het weeshuis van mijn oud collega Ronald?

Het project is iets groter uitgepakt dan gepland want i.p.v. de 50 apen die we wilden maken zijn het er meer dan 100 geworden. We kregen zoveel sokken van mensen die dit project, en de stichting, een warm hart toedragen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik er op een gegeven moment wel een beetje klaar mee was. Het enthousiame waarmee ik in het begin aapjes maakte werd langzaam minder. Het voelde als ‘moeten’. Ik was dan ook blij dat ik de laatste aap af had. Samen met Karlijn, vriendin Thomas, en 4 collega’s hebben we meer dan 100 aapjes gemaakt.

Gisteren kreeg ik deze foto. Ik smolt…. daar hebben we het voor gedaan… image

6 Responses to “Aapjes maken”

 1. J@n. schreef:

  Jij verdient dus duidelijk ook een pluim Inge!

 2. Billy schreef:

  100 pluimen, J@n!

  😉

 3. Desire schreef:

  Blije kindergezichtjes, dat heb je toch geweldig gedaan, Inge!

 4. Leo schreef:

  Ik ben al blij als ik zo’ n aapje kan tekenen, dus ik laat het initiatief aan hen die handig zijn….Mooi doel en de glimlach van zo’n kleine doet veel. Veel plezier van zo iets kleins….ongekend in onze verwende wereld.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada