calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Come fly with us :-)

KLM 95 jaar…

KLM bestaat deze week 95 jaar. Reden voor een feestje en dus hielden ze open huis voor medewerkers en hun familie.

We werden ontvangen op Schiphol plaza waar we muzikaal welkom werden geheten door het KLM orkest. Daarna gingen per bus naar één van de grootste hangars die er op Schiphol te vinden is. Daar stond de dakota mooi te pronken evenals andere mooie toestellen. We konden de nieuwste motoren (van de 787) zien en horen, wat een geluid zit daar in. En het hoogtepunt van de dag was de spectaculaire 4D show geprojecteerd op een MD11 waarin werd stil gestaan bij het heden en verleden van KLM. Dat was écht een belevenis.

Het was een hele leuke dag waar deuren geopend werden die voor de meeste mensen normaal gesproken gesloten blijven. En na afloop kregen we ook nog een leuk boek over de 1e 95 jaar van onze Franse Nederlandse trots.

image

6 Responses to “Come fly with us :-)”

 1. J@n. schreef:

  Een mooi feestje dus, waarbij dus we Franse vermeld moest worden. 😉

 2. Billy schreef:

  zal best een indrukwekkende dag geweest zijn!
  Maar een gratis rondvlucht zat er niet in?

  🙂

 3. Desire schreef:

  Indrukwekkend, zo’n feestje! Die vliegwereld vind ik sowieso apart. En wonderlijk dat zo’n groot en zwaar ding kan vliegen in de lucht, techniek staat toch voor niets hè? 😉

 4. Leo schreef:

  IK kreeg een uitnodiging voor het evenement, maar wij kwamen die dag net terug uit Duitsland. Dan laat je na 450 km toch even de kans voorbij gaan om te kijken in de keuken van de nationale trots. Als ik het zo lees toch iets gemist. Maar ja, ik was vermoedelijk toch in slaap gevallen, nou ja, niet in of bij die Dakota, dat dan weer niet…

 5. Leo schreef:

  Het eeuwfeest zal, als de KLM dan nog bestaat, zeker groots worden gevierd…..

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada