calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Een huis vol visite…

Nog veel jaren pap!

Mijn vader was jarig van de week. 84 werd die beste man alweer. En moet je eens kijken hoe goed hij er nog uitziet, niet te geloven toch? En dus vierden we een klein feestje en zat het huis vol met visite, heel gezellig. Helemaal ‘piep’ zijn ze allemaal niet meer: de jongste oom is 74 en de oudste (das nog een tante van mijn vader) is 90.
Wij haalden de gemiddelde leeftijd gelukkig wat naar beneden 🙂

image

4 Responses to “Een huis vol visite…”

 1. Leo schreef:

  Van harte proficiat! Inderdaad een mooie leeftijd en als je er dan nog goed uitziet en je dito voelt is leeftijd nauwelijks een issue. We worden gemiddeld allemaal ouder, grote kans dat jouw jongens de 100 jaar in zicht krijgen….Best een wonderlijke gedachte eigenlijk…

 2. Billy schreef:

  heerlijk toch, als je die leeftijd nog gezellig mag vieren.
  Van harte gefeliciteerd nog aan je paps, Inge!

 3. Desire schreef:

  Ach, gefeliciteerd!
  En een prettige bijkomstigheid dat je Pa er nog zo goed uitziet inderdaad 🙂
  Op naar de 85!

 4. inge schreef:

  nog gefeliciteerd! ^^

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada