calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Friso 10 jaar

A dream came true…..

Friso is vandaag jarig. Maar omdat hij vroeg naar school moet, en wij het idee hadden dat dat niet zou gebeuren als hij vanochtend zijn cadeau uit zou pakken hebben we het zondagmiddag alvast maar gegeven.

Zoals jullie weten speelt Friso sinds een klein jaartje gitaar. En niet onverdienstelijk. Hij is nog steeds erg enthousiast en speelt echt iedere dag. Hij droomde al een hele poos van een echte ‘rockgitaar’ zoals hij een electrische gitaar noemt maar sinds vandaag hoeft hij daar niet meer van te dromen. Hij heeft namelijk een (imitatie) Fender stratocaster (sunburst)  gekregen. Met een klein versterkertje uiteraard…

We hadden de strat al een paar maanden geleden gekocht en verkneukelden ons steeds alvast op dat blije koppie. En of hij blij was….. hij straalde…… De gitaar stond niet bij ons maar bij Herman in zijn muziekhok en die had de gitaar alvast speelklaar gemaakt en ingespeeld. Het was dus letterlijk plug and play toen hij hem uit de doos tevoorschijn haalde.

En het klonk zo ontzettend gaaf toen Friso erop begon te spelen………

   

Dsc_5281Dsc_5284

Dsc_5288Dsc_5290

Dsc_5311Dsc_5312

Dsc_5314Dsc_5320      

10 Responses to “Friso 10 jaar”

 1. En ik ben blij dat jullie er gelukkig mee zijn en dat hij niet hier woont;-))
  Nee Inge, gefeliciteerd met de verjaardag van je al best grote zoon!
  Gr. J@n.

 2. Herman schreef:

  Hee,
  Nou inderdaad een blij koppie. Daar had ik wel bij willen wezen.
  En hij heeft hier helemaal geen verkeerde gitaar aan hoor! Kan ‘ie nog jaren mee vooruit, en later maar eens sparen voor een echte fender?
  Heel veel plezier ermee!
  Herm.

 3. Leo schreef:

  Van harte proficiat met de kleine opvolger van Eddy Christiani, Jimmy Hendrikx of Mike Oldfield. Het oogt in ieder geval al bijzonder profi en met de juiste bespeling der snaren komt het vast wel goed. Fijn dat jullie vrijstaand wonen midden tussen de bollenvelden,…….:)

 4. Billy schreef:

  en op naar een 2e Jimmy Hendrix nu!
  Fantastisch cadeau, Inge
  Wens ‘m van harte met z’n verjaardag van mij

  Liefs,

  Billy

 5. sisely schreef:

  Inge gefeliciteerd nog met de verjaardag van je zoon, jeej das nou wat je zegt wow man.Zo hij kan er weer op los gaan.

 6. Pia schreef:

  Van harte gefeliciteerd met Friso. Dat hij blij was hoef je niet te vermelden zo aan zijn gezicht te zien. Super hoor, nu maar wachten tot hij doorbreekt he.

 7. inge schreef:

  nou, ik heb ‘m net over de telefoon gehoord en hij klinkt geweldildig!!! kan ook aan degene die ‘m bespeelt liggen, natuurlijk ; )

  friso, nogmaals van harte!!! en ing, zie je snel, van harte met je mannetje, kus!

 8. Dennis schreef:

  Ook ik heb hem door de telefoon horen spelen! WOW! Helemaal geweldig!

  Friso nogmaals van harte! En de rest natuurlijk ook.

 9. Elmar schreef:

  gefeliciteerd met Friso Inge!
  Wat een geweldig cadeua Inge, wat zal hij blij geweest zijn!
  groetjes,
  Elmar

 10. Aukje schreef:

  Ik ben veels te lang weg gebleven, ik weet het.
  Maar alsnog gefeliciteerd!!!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada