calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Beetje blond…

Ik moet jullie eerlijk bekennen dat topografie niet echt mijn sterkste kant is. Ik weet globaal waar alle plaatsen liggen maar als ik ergens naar toe moet vraag ik Nico altijd ter controle waar het exact ligt want hij is daar weer errug goed in 🙂

Zo had ik onlangs een afspraak in Amsterdam Buitenveldert. Amsterdam weet ik heus wel te vinden duhuh,  maar ja, best een grote stad dus aan welke kant van Amstedam ik moest zijn…. geen idee???

Ik vroeg het aan manlief. Die keek me in dit geval wat meewarig aan. “Ing, is dit een serieuze vraag” zei hij er ook nog bij. “Uhhh ja, hoezo” “Jij werkt toch op Schiphol? Langs welke landings/vertrekbaan zit jouw kantoor” vroeg hij vervolgens. “Ja, de Buitenveldertbaan” antwoord ik en beetje pissig omdat hij mij niet serieus neemt…. “En waarom zou die baan zou heten?” zei mijn liefhebbende echtgenoot vervolgens met een grote glimlach….

Zucht…

naamloos

7 Responses to “Vragen naar de bekende weg…”

 1. Billy schreef:

  je moet ook eens een beetje nadenken hé, Inge…

  😀

 2. Desire schreef:

  Whahahaha! Logisch nadenken is ook een kunst hè? 😉 😉

 3. J@n. schreef:

  Ja Inge, je kunt toch ook niet overál goed in zijn, trouwens tegenwoordig heb je zeer betrouwbare TomTom’s, weet je? 😉

 4. Meissie, nu houdt hij NOG VEEL MEER van je! 😉

 5. Leo schreef:

  Jaja, dat is idd wel bijzonder…haha, je hoeft alleen maar terug te kijken langs de landingsrichting van de vliegtuigen die er gebruik van maken….dan rijdt je door het Amsterdamse Bos heen en aan het einde daarvan sta je in…..inderdaad……:)

 6. inge schreef:

  hahahahaha zou mij ook kunnen overkomen ^^

 7. anoniemandal schreef:

  SCHATERLACH!!! ZOOOO herkenbaar!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada