calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Een zonnig Paasweekend

ff bijkletsen 🙂

Het was en heerlijk lang en zonnig Paasweekend dit jaar. En we hebben er volop van genoten. De schuur is weer opgeruimd, de plantjes staan weer gezellig in de potten en we hebben lekker in de tuin genoten van het mooie weer.

1e paasdag hebben we ’s middags bij mijn ouders geborreld en gegeten en dat was erg gezellig. 2e Paasdag kwamen de schone zussen Lara en Willy bij ons. We hebben de hele middag buiten in tuin gezeten en gekletst en de tijd vloog voorbij. De tenniscompetitie is ook weer begonnen en Rogier moest dus tennissen. Helaas hebben ze als team  verloren maar ze hebben er hard voor geknokt. Rogier had letterlijk de blaren op zijn handen staan…….

Gisteren heb ik voor het eerst sinds het ongeluk weer gewerkt. Slechts 2,5 uur per dag ga ik het proberen. Ik moet eerlijk zeggen dat het tegen viel. Na een goed uurtje begonnen de spieren in mijn nek al aardig te protesteren en leek het wel of mijn nek in de brand stond. Dat is erg balen en ik hoop dat het de volgende keer beter zal gaan…..

’s Middags heb ik weer eens een lange wandeling over het strand gemaakt. Het was er zalig. Er was wel het nodige aangespoeld: een krabbefuik, hout en nog wat vissersnetten. Heerlijk gelopen de zon scheen volop en er was verder bijna niemand te zien.

En dat is heel bijzonder, zeker met dit prachtige weer…..

Dsc_5212_2Dsc_5231_2

Dsc_5239Dsc_5224_2    

12 Responses to “Een zonnig Paasweekend”

 1. J@n. schreef:

  Aha, is dat een krabbenfuik, ik had de foto al vergroot, door erop te klikken, maar ik heb zoiets nog nooit eerder gezien, dus ik vroeg me al af….
  Weer wat geleerd!
  Gr. J@n.

 2. Billy schreef:

  toch wel vreemd dat er met zo’n lekker weertje zo weinig mensen aan het strand te vinden zijn.
  Ik hoop dat je volgende werkdag dan beter meevalt, Inge!

  Groetjes,

  Billy

 3. sisely schreef:

  Goed naar je lichaam luisteren Inge, die geeft wel een seintje als het te veel word voor je.Ja lekker weer was het gewoon, om van te genieten, en zeker aan zee!!!Doe rustig aan dan breekt het lijntje niet.

 4. Pia schreef:

  Dat zal nog wel even duren he voor die nek beter wordt, wel waardeloos als je altijd actief bent. Maar lekker in het zonnetje met die nek en zo te zien ook strandjutten, of neem je het niet mee ?

 5. Dennis schreef:

  Bijna beangstigend op zo’n mooie dag, zo’n leeg strand… Mooie foto’s! En fijn dat het zo lekker is geweest!

 6. Jeroen schreef:

  Het begin is er iig, ook al viel het tegen. Wat moet het nu trouwens heerlijk zijn aan het strand.

 7. Leo schreef:

  Als het je niet lukt om je werk wwer op te pakken Inge is er altijd nog het bijzonder fraaie vak van jutter hoor. Wat een mooie plaatjes en wat een rust zeg. Heerlijk! Doe vooral rustig aan hoor, een whiplash is niet iets om te verontachtzamen.

 8. inge schreef:

  ik verbaas me zo vaak over de leegte van het strand. waar zijn alle mensen dan?!! en dat terwijl het zomers soms zo druk is dat ik dat dan ook weer niet snap.
  (je kunt ook lezen, ik snap nie veel ; )

  meis, jammer dat het nog zo tegenviel met je werk, hoop dat dat snel beter gaat!!!

  heel veel lieve groetjes en spreek je snel! kus!

 9. Elmar schreef:

  Jammer dat het nog niet zo goed ging op je werk, maar geduldig zijn en goed naar je lichaam luisteren dan komt het vast wel goed!
  Heerlijk moet dat geweest zijn zo alleen op het strand in de zon!
  groetjes,
  Elmar

 10. Inge schreef:

  @ Jan, dan ligt die krabbekorf op de grond en door dat blauwe emmertje kruipen de krabben er dan in. Eruit lukt niet meer want het loopt taps toe.

 11. Jenny schreef:

  Heerlijke foto’s van een rustig, bijna sereen strand!
  Doe lekker rustig en luister naar je lichaam, je moet nog langer mee hè!
  Groetjes!

 12. peet schreef:

  Goh Inge heerlijk dat je zo dicht bij het strand woont ik heb even teruggelezen, want ik liep een beetje achter. Leuk dat hondeleven en de snoes weer in vol ornaat voor de deur leuke foto’s trouwens. Ja en het paasweekend heerlijk he? Ja en met je nek gewoon rustig opbouwen, en luister naar je lichaam. Ik kan weet het inmiddels ook.
  Nou Inge op naar koninginnedag hopelijk is het dan ook weer mooi weer.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada