calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Een hondenleven

Een dag uit het leven van Alfa….

Volgens de van Dale is een hondenleven niet benijdenswaardig. Maar ik ben er van overtuigd dat heel veel honden het stukken beter hebben dan waarmee hun leventje wordt geassocieerd. Kijk maar eens naar Alfa, die heeft toch een prima leventje mag ik wel zeggen.

Hij wordt ’s ochtends wakker en gaat een eindje wandelen, vervolgens krijgt hij zijn eten. Dan gaat hij lekker in het zonnetje liggen in de serre of in de tuin en slaakt zo nu en dan een diepe zucht.

Dsc_5264_3Dsc_5209_3 

 

Vervolgens gaan we samen  naar het strand voor een fikse wandeling en kan hij lekker rennen en spelen. Als we dan weer thuis zijn drinkt hij zijn bak water leeg en gaat op zijn kussen liggen.

Alfaontherun1.jpg picture by Webpost

Dan komen de kids thuis, dan is het altijd even spelen en knuffen en er is er altijd wel eentje die de riem pakt en een ommetje met hem maakt. Dan weer eten, spelen, knuffen en een beetje chillen en de dag zit er weer op.

Alfa heeft geen hondenleven. Eerder een luizenleven! 🙂

11 Responses to “Een hondenleven”

 1. J@n schreef:

  Zelfs voor de dieren in de natuur worden viaducten gebouwd en worden industrieterreinen niet aangelegd, enz. Dus de huisdieren…..
  Gr. J@n.

 2. Billy schreef:

  menig mens zou wel willen ruilen denk ik zo…

  Fijn Paasweekend, Inge!!!

  Liefs,

  Billy

 3. Leo schreef:

  Ach, wij weten hoe het is als een hond echt een hondenleven heeft. Op een of andere oude boerderij of zo, waar ze maar moeten zien hoe aan hun kostje te komen. Wij hebben die omstandigheden mogen aanschouwen toen we lang geleden alweer onze Purdy ophaalden. Watr heeft dat beestje nu een prachtig leventje gehad tot nu toe. Ook ze lekker uit wandelen, bos, weide en strand. Eten staat altijd klaar net als water. Af en toe even verwend door de visite. En dan krijg je ook heel veel terug van die beestjes. Het iseen band over en weer, en idd is het prachtig om te zien hoe die hondjes genieten van die verwennerijen door die mallotige mensen…

 4. Leo schreef:

  o.t. – Heel fijn weekend vol Paasgenoegens Inge…lekker rijden in de Suuz stel ik me voor?

 5. sisely schreef:

  In ieder geval zo te zien komt die bij jullie niks te kort Alfa.Wens jullie fijne paasdagen!!!

 6. inge schreef:

  wat zeg je nou, hebtie luizen? ; ) hahaha ik heb ook géén idee waar die uitdrukking hondenleven vandaan komt, van ergens in de middeleeuwen denk ik ; )

 7. Pia schreef:

  Ook hier hebben ze een honden/luizenleven. Eten, spelen, draven maar vooral op hun rug in de zon of in de kussens. Alhoewel Ozzy daar nog steeds vol ongeloof over nadenkt dat er ook zo’n leven bestaat, na te zijn achtergelaten in het asiel. Als het aan ons ligt mogen ze zo nog jaren genieten hoor. Misschien ook een idee voor een volgend leven ? Hahahaha

 8. Dennis schreef:

  Ik ben jalours! Hoewel ik nu ook niet mag klagen, lekker in de tuin, beetje chillen inderdaad!

  Fijne paasdaagjes voor jullie!
  Knuf!

 9. Elmar schreef:

  Wie wil er nou niet zo’n leven!
  groetjes en fijne Paasdagen!
  Elmar

 10. maurice schreef:

  geldt ook voor mijn goudvissen, hebben ook een prachtig leven, en water staat ook altijd voor hen klaar.
  ze hebben een lui baasje want ik neem ze nooit mee wandelen…..

  fijne paasdagen, vast weg met je auto??

  grz!

 11. Jeroen schreef:

  Ik ben het helemaal met je eens Inge. Fijne paasdagen.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada