calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

goede wensen

Positive thinking…

Goh wat krijg je een goede wensen zo aan het einde en aan het begin van het nieuwe jaar. Waarbij gezondheid en geluk wel het meeste is wat je wordt toegewenst. En eerlijk is eerlijk: dat wens ik iedereen ook altijd.

Maar 2015 is nog een paar dagen oud en het hele gezin ligt geveld op bed. twee met maag- en darm problemen, ééntje met bronchitus, de ander zit tegen longontsteking aan en zelf heb ik keel-en oorontsteking.

En verder kreeg ik twee dagen voor Kerst te horen dat er afdelingen worden opgeheven op kantoor en helaas zit ook mijn afdeling daarbij. Er wordt gekeken voor ander werk maar voorlopig is dat er nog niet dus de toekomst is qua werk op is moment onzeker en dat zorgt toch wel voor wat onrust.

Maar we blijven positief. De griep gaat weer over en er komt vast binnenkort wat anders op mijn pad.

klaver4
 

 

 

4 Responses to “goede wensen”

 1. geesje schreef:

  Dag lieve Inge, eindelijk weer es een levensteken van mij!
  Natuurlijk wens ik jou een goed 2015 toe!
  Je blijft altijd in “Mijn gedachten” lieve meis!

 2. inge schreef:

  da’s best een stom begin van het jaar zeg! hopelijk hebben jullie dan d’ellende voor 2015 straks ook allemaal in één keer gehad en wordt de rest van het jaar GE-WEL-DIG!
  beterschap voor iedereen daar en succes met je werksituatie! kus!

 3. Billy schreef:

  pfffffffffff, wat een ellende.
  De gezondheidsproblemen gaan wel over, maar je werk kwijt raken is niet zo plezant.
  Maar goed dat je het positief inziet, Inge

 4. Aukje schreef:

  Oeh!! Weet je al iets meer? Enne, de beste wensen nog, beter laat als nooit.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada