calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Time flies

Walking trough memorylane…

Zo’n 24 jaar geleden waren Nico en ik een kamertje in ons huisje aan het opknappen. Er werd  geschilderd en behangen. Beertjes en ballonnetjes. We kochten een wiegje, de commode was een antieke waskast en toen was het wachten op de komst van onze baby. We kregen een prachtige zoon die we Thomas noemden.

Thomas groeide en verruilde zijn wiegje al snel voor een ledikantje. Daarna was het tijd voor een groot bed. En daarbij ook voor een ander behangetje want beertjes en ballonnetjes waren voor kleine kinderen vond hij. En dus gingen we weer aan de slag. Het werd blauwe Mickey Mouse kamer.
Toen we gingen verhuizen was Thomas verdrietig. hij vond zn kamertje zo mooi maar we beloofden hem een nóg mooiere kamer. En hij mocht zelluf behang uitzoeken. En dus kwam er in het nieuwe huis een groene onderkant, een witte bovenkant met spikkels en een behangrand met allemaal looney tunes figuren met allemaal accessoires in die stijl.

Toen hij een jaar of 12 was, en school deejay werd, mochten we weer aan de slag. Het werd een deejay kamer. We zijn in onze eigen platen collectie gedoken en aan de slag gegaan. Singeltjes op de muren, ik maakte een lamp van een elpee, er kwam een grote discobol in zijn kamer te hangen, zwaailichten, discolampen, niets was te gek. Er stond zelfs een echte draaitafel….

Later hebben we dat weer allemaal verwijderd want toen werd het een echte studentenkamer. Groot bureau, dito kledingkast en verder vooral zwart wit met een klein limegroen tintje. En vooral rommelig 🙂

En nu zijn we weer aan het schilderen. Zijn slaapkamer wordt wit maar ook in zijn woonkamer zijn we aan het schilderen. Zijn WOONKAMER????  Ja, echt! Want onze lieve Thomas verlaat binnenkort het nest om op zichzelf te gaan wonen. Samen met een hele goede vriend heeft hij een appartement gehuurd. Een loft, zoals ze het zelf noemen. Het is vlakbij en supergaaf. Maar ook wel een slikmomentje want ja, time flies….

image

7 Responses to “Time flies”

 1. Ik weet dat de ouders dat tegenwoordig doen.
  Beetje afscheid nemen door hen te helpen met witten en behangen e.d.
  Wij deden alles zelf toen we het huis uitgingen.

  Mijn oudste dochter heb ik zo’n 15 keer verhuisd
  Bij al mijn kinderen geholpen met verbouwingen en opknapwerkzaamheden.
  Heeft wel waarde hoor!
  En je staat nooit te juichen als er weer een vertrekt.
  Als het maar goed blijft in de familie.
  Sterkte MOEDER!

 2. inge schreef:

  <3 en nou snel logeren! hihi
  maar idd, superlief dat je helpt, ik moest ook altijd alles zelf doen. toen ik uit huis ging, kwamen ze pas nadat alles klaar was! hahaha
  wens thomas veel plezier van me in z'n nieuwe stekje!

 3. anoniemandal schreef:

  Ja zo herkenbaar, ik schreef ooit es een stukje wat mijn pa allemaal deed toen ik op mezelf ging wonen, grinnik misschien is het werk wat Hemmo en ik bij onze zoon hebben gedaan ook een blogje waard. Onze zoon woont ook nog steeds vijf minuten lopen op afstand van ons, en geloof me Inge, hij komt zeker drie keer in de week langs om in mijn pannen te kijken, is het lekker eet hij mee, is het niet lekker is het Doei Mam! 🙂
  Groetjes vanuit mijn gedachten.

 4. Billy schreef:

  dat loslaten hoort bij het moeder/vader zijn hé, Inge
  Het lukt je vast… 😉

 5. Aukje schreef:

  Jeetje. Wat gaat het snel. Fijn dat het vlakbij is!

 6. Leo schreef:

  Jaja, dat gaat snel. En wat hebben wij, blog-meelezers, veel meegekregen van die ontwikkelingen. Maar top dat hij in de buurt blijft, kunnen pa en moe af en toe toch nog even kijken of hij niet helemaal verstoft of verhongerd….

 7. Desire schreef:

  Super dat jullie meehelpen met opknappen, wij zouden hetzelfde doen voor onze zoons. Terwijl er -toen wij gingen samenwonen- geen (schoon)ouders te bekennen waren.
  Tja, alweer een fase. Moeilijk soms dat loslaten, maar bedenk dat het ook veel leuke kanten heeft. Verheug je maar vast op het zelf gekookt etentje waar je straks ongetwijfeld voor uitgenodigd zult worden 😉

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada