calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Anders…

veranderingen…

En dan ineens is alles anders. Thomas woont op zichzelf. De avond dat hij voor het eerst écht in zijn nieuwe huis ging slapen heb ik wel wat traantjes gelaten hoor. hoe zeer ik het hem ook gun, hoe leuk zijn huis ook is,  het voelde toch ook als een afsluiting van een mooie periode.
En alhoewel hij weinig thuis was is het toch stiller in huis. Ik mis zijn gekkigheid aanwezigheid. Als ik stond te koken en hij kwam thuis tilde hij me altijd op en rende dan een rondje door het huis met me. Voor de vorm stribbelde ik altijd wel tegen maar meestal kregen we samen de slappe lach. Gelukkig komt hij regelmatig binnenwaaien en schuift hij aan aan tafel. En dan is het ook weer waardevol om te merken dat de gesprekken tussen ons veranderen.

En er verandert nog meer in huis. Friso heeft bedacht dat hij op de oude kamer van Thomas wil gaan slapen want die kamer is groter 🙂 En dus zijn we weer druk aan het schilderen en behangen. Komend weekend gaan we de laatste klusjes doen en dan kan hij ‘over’. Zodat wij vervolgens aan de slag kunnen om van Friso’s oude kamer een logeerkamer te maken. We zijn voorlopig nog niet uit geklust.

Wat ook anders is geworden is mijn werkplekje: Na jaren op Schiphol Oost te hebben gewerkt is mijn nieuwe standplaats den Haag. Zag het er begin van het jaar nog somber uit omdat de afdeling waar ik werkte werd opgeheven had ik vrijwel direct binnen onze organisatie een andere baan. Sterker nog: een zwaardere functie met een hoop uitdagingen. Voorlopig verveel ik me dus ook niet op kantoor. Al mis ik de dynamische omgeving van de luchthaven wel. Gelukkig moet ik zo nu en dan nog eens een dagje naar Schiphol zodat ik dan mijn hart weer even kan ophalen…

verandering

8 Responses to “Anders…”

 1. Aukje schreef:

  In Den haag, waar dan?
  Maar, je weet het, eens zijn ze allemaal het huis uit.
  En echt, het is wennen, maar ook dat wordt een leuke tijd, zeker als je een goede band hebt met je kinderen 🙂

 2. Desire schreef:

  Tjonge, wat een veranderingen inderdaad! En wat een heerlijke zoon heb je, dat hij rondjes rent met jou in zijn armen 🙂
  Ook kan ik me voorstellen dat je het bruisende Schiphol mist, KPN Den Haag zal echt heel anders zijn. Maar ze zeggen: alles went, dus vast ook alle veranderingen. Toi toi!

 3. Leo schreef:

  Soms zijn veranderen goed voor de rest van je leven hoor. Groeiprocessen, maken we allemaal wel mee. Dat je moet wennen, zal zeker. Wel jammer van de standplaats Schiphol. Mooie omgeving. Nu moet je wellicht aansluiten op de A44 richting de Hofstad? Hoe dan ook van harte proficat met de promotie en geniet ook een beetje van het volwassen worden…:)

 4. Billy schreef:

  wel veel verandering ineens, Inge
  Maar je slaat je er wel door… 😉

 5. Leo schreef:

  Als voormalige forens richting Voorschoten weet ik er nog alles van….pfff…

 6. inge schreef:

  ah. de baan zelf is dus ook nog eens wel heel leuk, lastig allemaal zeg. maar snap wat je zei over de reistijd. staat idd niet in verhouding.
  en dan die grote jongens die maar groter worden, hoe hard het gaat, hou op schei uit.
  wel zo fijn dat ‘ie nog zo dichtbij woont!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada