calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

De Snoes en ik

Buurten in Buren….

Maar weer eens een update over mij en m’n Snoes. Ik heb nog steeds last van mijn nek/hoofd en rug. 3 x per week fysio en nog steeds pilletjes. Het gaat langzaam wat beter maar ik moet wel tijdig mijn rust pakken anders verkrampen de spieren in mijn nek zich onmiddelijk. De fysio zei vandaag dat ik nog zeker 3 maanden bij haar in behandeling moet blijven…..

De Snoes staat ondertussen in Buren. Om weer helemaal opgeknapt te worden bij Suzi’s Place. En ik heb er alle vertrouwen in dat dat netjes zal gebeuren. Die jongens importeren en sleutelen alleen maar aan Suzuki jeeps en weten er dus alles van.

We zijn er even gaan kijken en toen ik de garage binnenliep stond ze al op de brug, de ophanging was al vervangen evenals de schokbreker maar verder lag ze nog goed open.Toch vond ik het minder erg om te zien dan de vorige keer omdat ze nu weer opgeknapt gaat worden.

En mooi gaat ze zeker worden want ze wordt meteen nog maar een beetje ‘gepimpt‘ ook. Ik had eigenlijk mistlampen in de bumper in gedachten maar aangezien er het nodige spuitwerk moet gebeuren leek het Nic praktischer om iets te kiezen wat direct meegespoten kon worden. En ik moet zeggen het is weer iets heel stoers geworden. Maar wat het is vertel ik nog niet, even geduld dus…..

0703200957407032009575

 

14 Responses to “De Snoes en ik”

 1. Jeroen schreef:

  Die gaat er vast heel “SNOEZig” uitzien.

 2. sisely schreef:

  Hopen dat die weer als van ouds word, je snoes. En doe maar rustig aan dan breekt het lijntje niet.

 3. Aukje schreef:

  Dat gaat een heel mooi Snoesje weer worden.

 4. Billy schreef:

  Je zal wellicht heel blij zijn als je Snoes weer in optimale conditie verkeert, Inge…
  Maar gaat dit geen hele bom geld kosten meid?

  Ik wens je nog veel beterschap toe!

  Liefs,

  Billy

 5. Pia schreef:

  Nou ik ben benieuwd naar het pimpwerk hoor. Fijn dat ie weer gerepareert wordt. En jij rustig aan he

 6. Elmar schreef:

  Fijn dat ze in vertrouwde handen is Inge! Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt naar wat voor stoers er op/aan je snoes gaat verschijnen!
  groetjes en beterschap!
  Elmar

 7. inge schreef:

  komt helemaal goed met snoes. en met jou ook echt wel, meis. beetje geduld nog… (lastig hè.)

  spreek je snel nog, dikke kus!

 8. Jenny schreef:

  Snoes knapt langzaam weer een beetje op, gelukkig voor jou!
  Groetjes!

 9. Dennis schreef:

  Vervelend dat het nog steeds niet lekker met je gaat! Hopelijk helpt de fysio net zoveel als de monteurs bij Suzi’s place.

 10. maurice schreef:

  hee inge, is wa inge zegt: moeilijk om geduld te hebben als je overal pijntjes hebt, maar je bent jong en sterk. dus dat gaat goedkomen.

  je hebt iig al voorpret wat betreft je auto.

  fijn weekend

 11. Leo schreef:

  Kijk, en zo komt er toch nog een mooiere auto uit al die misere tevoorschijn dan je wellicht had gedacht. Tegen de tijd dat zij klaar is ben jij weer wat hersteld van de schade Inge. En dan wel meteen rijden hoor, anders blijft dat klappertje aan je instelling kleven en durf je straks niet meer….IK wens je een heel fijn weekend toe.

 12. Inge schreef:

  @ Leo, ik stap gewoon in een auto hoor. Met mijn stuurkunsten was nu eenmaal niets mis 🙂

 13. peet schreef:

  Ja Inge daar ben je nog even zoet mee. goed luisteren naar je lichaam anders blijf je er last van houden ps fijn dat je suz weer opgeknapt wordt. Fijn weekend

 14. Sas schreef:

  Je nek en rug zijn belangrijker maar toch fijn dat je auto weer helemaal mooi wordt opgeknapt.
  Enne, daar ben ik ook blij om want nu herken ik je steeds niet in die grijze Astra……

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada