calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Sportief bezig

@ the gym…

Ik ben competatief ingesteld. Wil altijd winnen. Als een ander écht beter is kan ik m’n nederlaag nog wel toegeven maar er is één iemand van wie ik nooit maar dan ook nooit wil verliezen. Mn eigen zoon Rogier…

Natuurlijk is hij al jaren beter als ik in tennis maar ik doe altijd mijn uiterste best om wat punten te scoren. Met tafeltennis zijn we aan elkaar gewaagd en dan gaat het er hard aan toe bij ons in huis want Rogier wil namelijk ook altijd winnen, vooral van mij…. Als ik win met tafltennis moet er direct een 2e potje gespeeld worden. En vaak wint hij die dan. Waarop ik weer een derde potje afdwing en zo gaan we maar door. Aan tafel kan hij het niet laten om te vermelden als ik verloren heb maar eerlijk is eerlijk: als ik gewonnen heb moet ook iedereen dat horen 🙂 Andere gezinsleden worden weleens gek van ons. En ik kan me dat nog voorstellen ook.

Maar nu gaan Rogier en ik samen naar de sportschool. En het is in ons geval bijna niet voor te stellen maar in plaats van elkaar uit te dagen moedigen we elkaar juist aan. Echt waar! We hebben dan ook een ander doel voor ogen van onze bezoekjes in de sportschool: hij wil graag breder worden terwijl ik juist met een* kuch*  afgetraind lijf in bikini wil van de zomer 🙂

image

6 Responses to “Sportief bezig”

 1. Desire schreef:

  Oh wat lief dat jullie dat samen doen! Hier geen denken aan … m’n pubers gaan echt niet met mams naar de sportschool haha! Nou ja, samen hardlopen wil nog net. Maar als ik tijdens een intervaltraining ga huppelen, doen ze dan weer niet mee. Snap jij dat nou? 😉
  Succes met z’n tweetjes!

 2. Billy schreef:

  toch wel leuk dat jullie zoiets samen doen.
  Ik kan niet wachten op foto’s van dat afgetrainde lichaam in bikini… 🙂

 3. Aukje schreef:

  Sportschool en afgetraind lijf komen in mijn woordenboek niet voor dit jaar.
  Integendeel 🙂

 4. inge schreef:

  superleuk dat jullie samen gaan! ik probeer dat #kuch afgetrainde lijf thuis te kweken dit jaar hahaha

 5. Zo moeder
  Zo zoon
  Wel heerlijk leuk om zo met elkaar om te gaan

 6. Leo schreef:

  Juist samen lijkt me leuk omdat je mekaar idd kunt stimuleren. Nu ben ik de sportschoolleeftijd wel iets ontgroeid, was nooit zo van de sportieve, meer van het genieten. Maar ja, ik snap wel dat je er iets aan hebt hoor…..

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada