calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Gedonder in de glazen…

Dit verzin je niet…

We liggen te slapen als zowel Nico als ik wakker schrikken van een harde knal. Nico stapt zijn bed uit en kijkt uit het raam of er op straat iets is gebeurd. Maar hij ziet niets. Omdat het geluid zo hard was (alsof er een kast om was gevallen) loopt hij de trap af. Daar kwam hij Rogier tegen, die was ook wakker geworden van de klap.

Nico liep de woonkamer in, deed het licht aan en zag eerst niets bijzonders. Toen hij zich omdraaide richting de keuken hoorde ik het zeggen: “wat is dít nu?” Ik liep snel naar hem toe maar Nic zei dat ik niet te dicht bij moest komen. En wat bleek: overal lag glas op de grond. Zelf had Nic er al ingestaan dus er lag ook al bloed op de grond.
ik trok schoenen aan en liep de kamer in. En wat ik toen zag? Er lag een grote zwerfkei op de grond. Het keukenraam was ingegooid. Door dubbel glas heen!!!!

Direct 112 gebeld en ik heb Nico’s teen verbonden. Daarna snel aangekleed en gewacht op de politie. Die hebben nog rondgekeken in de buurt maar konden niemand meer vinden. Ze denken dat hangjeugd het heeft gedaan die hier vlakbij in het park rondhangen. De week ervoor was er namelijk ook al een grote kei door een autoruit gegooid.
Om 3:00 uur ’s nachts kwam de noodglaszetter en toen het raam (tijdelijk)  dicht was gemaakt zijn we maar glas en puin gaan ruimen.

Het rolgordijn dat voor het raam hing is kapot. Het heeft wel de vaart uit de steen gehaald. Anders had hij dwars door mijn servieskast gegaan die vol staat met Wedgewood. Nu was alleen mijn suikerpotje naar janus.
Verder nog schade op de vloer en het deksel van een oud kruidenpotje welke nog van mijn oma is geweest. Dat laatste is onvervangbaar. Het koffiezetapparaat is beschadigd maar doet het nog wel. Maar vooral heel veel schrik en angst.

We zijn nu bijna een week verder en we hebben allebei moeite met slapen. Als we ’s nachts maar íets horen zijn we wakker en schiet de stress door ons lijf. Aangetast worden in je veiligheid is het ergste wat er is.

 

image

6 Responses to “Gedonder in de glazen…”

 1. Leo schreef:

  Wat een malloten zeg. Maar ik herken het wel. In onze normaal zo rustige woonbuurtje hebben we er als de scholen vakantie geven ook last van. Onze oudere buurvrouw wordt dan lastig gevallen door hele wolken grut, die steentjes en takken tegen haar raam gooien. Toen ik er eens wat van zei verlegden ze hun doel. Als ze op die leeftijd al dit soort dingen doen is het smijten met keien wellicht de volgende stap. Maar je zit wel met de stress en de schade. Verzekering??? Anders is het wel heel erg wrang….

 2. Billy schreef:

  sjonge, zo erg dat je zo machteloos moet toekijken en de daders niet te vinden zijn…
  In welke wereld leven wij zeg???

 3. Aukje schreef:

  Ik ken dat gevoel na een inbraak hier zo’n bijna twee jaar geleden nu. Heel, heel vervelend!

 4. Desire schreef:

  Hè gats wat vervelend! Wordt zomaar je privacy geschonden door wildvreemden! Wat denken ze wel niet … hopelijk worden de daders alsnog opgepakt want dit wil je echt nooit meer meemaken. ‘k Snap dat jullie nachten nu anders zijn, sterkte!

 5. inge schreef:

  jeetje zeg! wat een idioten (neem aan dat het niet 1 iemand alleen was, dan durven ze meestal niet..). slapen jullie inmiddels wel weer lekker?

 6. Verschrikkelijk !!!

  En herkenbaar
  Maar daar wil ik niet meer aan denken

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada