calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

La vie est belle…

Vacance de France…

Na een  heerlijke vakantie in la douce France zijn we weer terug aan zee. Behalve vakantie vieren gingen we met nóg een reden richting Frankrijk. Goede vrienden van ons trouwden in een kasteeltje in de Correze en wij waren 3 dagen te gast op hun huwelijk, hoe cool is dat?

Omdat wij daarna doorgingen naar ons vakantieadres moesten we veel extra’s meenemen. Kostuums, overhemden, nette schoenen, voor mij een lange jurk en een hoedendoos dus het was passen en meten of dat in de auto zou passen. Maar het lukte, zelfs Friso’s gitaar paste nog achterin. En zo vertrokken we met zijn vijven naar het mooie Frankrijk.

het kasteeltje in de Correze was geweldig. Het huwelijk een sprookje: een zonovergoten dag, trouwen in een prieeltje de kasteeltuin, toasten bij de vuurplaats, eten onder een grote overkapping nabij het zwembad daarna dansen tot in de late uurtjes. En iedereen zag er schitterend uit. De andere dag lekker rondgehangen bij het kasteel, nog een ander kasteel bezocht in de omgeving en ’s avonds hebben Friso en een andere vriend van het bruidspaar voor de muziek gezorgd en ook dat was een supergezellig.

De andere dag nog uitgebreid gebrunchd en daarna reden wij door naar de perigord noir in de Dordogne om daar vakantie te vieren in ons eigen kasteeltje. Je bent tenslotte maar één keer 25 jaar getrouwd.  En ook hier hebben we het heerlijk gehad. Prachtig weer, mooie omgeving en een heerlijk zwembad kortom la vie est belle.. Vraag niet hoe het kan maar de viskoffers en hengels bleken ook nog uit de kofferbak te komen want de mannen wilden graag gaan vissen in de rivier de Dordogne. Het water stond laag dus over gladde keien en kiezels naar eilandjes in het midden van de rivier gelopen (zonder waterschoen, auw!) en we hebben ons daar geweldig vermaakt alleen moesten we die avond toch lang de slager want er was niets gevangen wat op de bbq zou kunnen…

Omdat het hoog ligt hebben we daar ook heerlijk kunnen wandelen. Verder vooral geluierd, gezwommen en genoten van het goede leven: opstaan als we wakker werden, slapen als je moe bent, eten als je trek hebt en je vooral niet druk maken.

Het was heerlijk en de dagen vlogen voorbij en dus kwam de dag dat we alles weer in moesten pakken. Maar de vakantie was nog niet helemaal voorbij want we stopten in Parijs. Parkeren op de hoek van la tour Eiffel waar we voor 60 cent de rest van de dag mochten blijven staan. Hier hebben we een heerlijke stop gehad en na een paar uur reden we allemaal weer uitgerust de stad uit. Nico met een big smile achter het stuur want hij vindt niets leuker dan daar te rijden. Nog een rondje over de rotonde bij de arc de Triomph? Pas de problème. Gelukkig hoef ik er alleen maar naast te zitten.

En nu zijn we dan weer thuis waar ons een grote zilveren ballonnenboog voor de deur stond te wachten. ( dank jullie wel jongens)  We zijn nog met mijn ouders,verdere familie en uiteraard de jongens uitgebreid uit eten geweest en kunnen terugkijken op een geslaagde vakantie en een geslaagd huwelijk!

Nu weer in het gewone ritme zien te komen…

image

image

image

image

7 Responses to “La vie est belle…”

 1. Desire schreef:

  Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie 25e trouwdag! Een mooi stel hoor en nog steeds 🙂
  Maar wat een schitterende tijd hadden jullie daar in Frankrijk, ziet er magnifique uit! Mooie foto’s van blije mensen 🙂
  Al weer een beetje gewend aan het ‘gewone’ leven?

 2. inge schreef:

  wat een heerlijkheid! en die foto dat ze het boekt gooit! geweldig. en jij bij de eiffeltoren (60 cent? de hele dag?), je ziet er weer super uit! gaat het allemaal weer wat lekkerder? ook met/ op je werk (en het reizen.. enz.)? of deed de vakantie je gewoon zo goed? klinkt iig als een behoorlijk bonnes vacances!

 3. Billy schreef:

  wow, Inge! Ik word zowaar jaloers van al dat genieten dat je achter de rug hebt… 😉
  Frankrijk is wel een mooi en gevarieerd land, het wordt hoog tijd dat ook wij er eens op vakantie gaan.
  Prachtige foto’s heb je ervan gemaakt, vooral die ene romantische is super!

  Groetjes!

 4. Aukje schreef:

  Frankrijk is en blijft een fantastisch vakantieland. 🙂
  Volgend jaar gaan wij weer hoop ik.
  Leuke foto’s overigens.

 5. Van zo een verhaal wordt ik helemaal blij.
  Stiekem meegenoten van je vakantie en de bruiloften.

 6. Leo schreef:

  Kwart eeuw! Van harte. Mooie mensen trouwens op al die plaatjes….dat alleen al is een blogje waard! Nu weer werken neem ik aan……vakantie niet meer dan een herinnering….:)

 7. Will Wering schreef:

  Erg leuk geschreven! Nog gefeliciteerd.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada